Lalandia i Rødby. Foto: Lalandia.

Udvider med campingplads og bademuligheder

Et stort feriecenter udvider nu med en campingplads og nye tilbud rettet mod badegæster, dykkere og kitesurfere. Derudover går man efter at tiltrække autocampister.

Med 530.000 besøgende gæster i Aquadome – Lalandia Rødby, var attraktionen i 2022 landets sjettemest besøgte på VisitDenmarks liste over forlystelsesparker og badelande.

Nu vil Lalandia trække endnu flere turister til feriecenteret, og derfor udvider man nu med en campingplads, der blandt andet har fokus på autocampere. Det oplyser Lalandias administrerende direktør til TV2 Øst.

”Vi tror på, at der vil komme flere turister til området – og vi tror samtidig på, at der kommer mange i en autocamper. Og dem vil vi også gerne give et tilbud,” siger han.

Lagune skal øge tilbud til badegæster
Samtidig med den nye campingplads, hvis kapacitet ikke er blevet oplyst, planlægger Lalandia at etablere en lagune med overskydende sand fra etableringen af Femernbælt-forbindelsen, og efter planen skal lagunen og campingpladsen åbne i tandem.

Lalandia håber, at lagunen vil tiltrække dykkere og kitesurfere til området, men mere generelt er det også et nyt tilbud til den almindelige badegæst.

Generel udvidelse kan også komme på tale
Det er dog ikke kun strandgæster og campister, som Lalandia vil tiltrække flere af. Man har også tanker om at udvide med 200 nye feriehuse.

Jan Harrit understreger dog, at man indtil videre kun er ved de indledningsvise tanker, og at det mere handler om en generel intention om udvidelse. Man har endnu ikke tegninger for, hvordan de nye feriehuse kan komme til at tage sig ud, og husene kan ligge flere år ude i fremtiden.

Men samtidig med, at Lalandia Rødby har vokseværk i overnatningskapaciteten, kan han dog allerede nu sige, at det også betyder, at man vil udvide andre faciliteter i feriecenteret. Om få måneder åbner man en ny paddel- og tennishal, og så er en udvidelse af badelandet ligeledes en tanke, man arbejder med.

Lalandia ejes af Parken Sport & Event og driver tre feriecentre i Søndervig, Billund og Rødby. De fik i 2022 tilsammen et stykke over 1,5 millioner besøg i 2022, og i år regner man med flere gæster, da det er første fulde år, hvor man har tre feriecentre. Lalandia Søndervig åbnede 9. juni sidste år.

 

Relaterede artikler:

Spil skal forklare prisændringer på dansk feriecenter

Luksusresort har fortsat stort underskud

Feriecenter lander stort overskud