Sidste år havde Puls hyret journalist Adam Holm som moderator. Her ses han i selskab med, nævnt fra venstre, Rikke Dreyer fra Miljømærkning Danmark, Mikal Holt Jensen fra HORESTA og Mette Toftegaard fra BDO. Foto: Mathias Majlund Laursen.

Programmet er sat til årets Puls-konference

Programmet til årets puls-konference er i denne uge blevet offentliggjort. I år kommer branchen til at diskutere kunstig intelligens, rekruttering og en række politiske udfordringer, der for tiden plager branchen.

Når TN Hospitality Advisors slår dørene op til årets Puls-konference den 3. oktober i år, bliver det med AI og fremtidens arbejdskraft som hovedfokus, og i år kommer konferencen til at finde sted På Scandic Falkoner i København, fremgår det af programmet.

Til konferencen vil der blive sat fokus på optimering gennem brug af kunstig intelligens, hvordan hospitality-virksomheder kan gøre sig attraktive på et marked, hvor der er rift om arbejdskraften og en diskussion om, hvorvidt turisme er en politisk prioritet.

I en pressemeddelelse oplyser arrangørerne, TN Hospitality Advisors, der indtil årsskiftet hed Telling & Nesager, at man ønsker at udfordre vanetænkning i branchen for at ruste den til de udfordringer, den bliver mødt med de kommende år.

Kunstig intelligens spiller en stadig større rolle i hotelbranchen. Derfor ønsker arrangørerne på Puls-konferencen at udforske, hvordan kunstig intelligens kan bidrage til optimeret prissætning af værelser baseret på tidligere bookingmønstre, dynamikker på markedet, historisk efterspørgsel, konkurrenternes priser og prisudviklingen generelt.

Aktuelle udfordringer i fokus
TN Hospitality Advisors sætter også fokus på, hvordan branchens virksomheder kan tiltrække, træne og fastholde medarbejdere blandt andet med fokus på, hvordan en inkluderende arbejdskultur kan skabes, og hvilke initiativer, som branchen kan sætte i søen for at gøre unge mennesker interesseret i en karriere i hotelsektoren.

Sidst lægger arrangørerne op til en debat om turismens rammevilkår og de politiske prioriteringer, der hersker i Danmark sammenlignet med resten af Europa.

”Rammevilkårene for dansk turisme, herunder den statslige og kommunale støtte, har historisk set været ringere end blandt de destinationer, vi typisk vil sammenligne os med. I tillæg synes der politisk at være et fortsat fokus på, at spare og beskære branchen. Vi forsøger at finde svar på baggrunden for denne manglende offentlige prioritering af turismen og ser også indad om branchen selv har en del af skylden,” skriver TN Hospitality Advisors om debatten.

Det er endnu ikke fastsat, hvem der skal deltage i diskussionerne på dagen. Dog vil årets moderator som sidste år være Adam Holm.

Puls er i øvrigt en stor begivenhed i hotelbranchen. Da Puls løb af stablen sidste år på Arp-Hansens Tivoli Hotel & Congress Center den 31. august, var der 250 ledere på deltagerlisten fra blandt meget andet Arp-Hansen, Bühlmann, Comwell, Guldsmeden, Nimb og Strawberry.

 

Relaterede artikler:

Branchen drøftede fælles udfordringer til Puls

100 lokalaftaler på 14 hoteller: Overenskomster var til debat under konference

Navneskifte hos konsulenthus er et udtryk for vækst