Sidste år blev Årets Hospitality Talent for første gang fundet under Puls den 31. august på Tivoli Hotel & Congress Center. (Foto: Chad T. Charlton | CTC Photography).

Går atter på jagt efter vinder til ny talentpris

Til sidste års Puls-konference blev der for første gang fundet en vinder til et nyt talentprogram, der giver ansatte i hotelbranchen en unik uddannelsesmulighed på Cornell University. Nu er jagten på årets vinder blevet skudt i gang.

Det var en glad Anna Mei Overgaard, som under Puls-konferencen sidste år blev det første talent, som vandt Puls Hospitality Talent Program, og dermed samtidig også vandt et ophold på The Nolan School of Hotel Administration’s Professional Development Program på Cornell University i New York State til en værdi på 100.000 kroner inklusive flytransport.

Baggrunden for talentprogrammet er de vanskeligheder, som branchen har med at finde hænder nok. Konsulenthuset TN Hospitality Advisors (før kendt under navnet Telling & Nesager, red.), som står bag Puls-konferencen, ønsker med Puls Hospitality Talent Program at vise, at hotelbranchen er en interessant karrierevej, for at fange interessen hos talenter.

Mandag har TN Hospitality Advisors atter startet jagten på et hospitality-talent, som gør sig fortjent til det 100.000 kroner store legat.

Udvælges af topledere i branchen
Puls Hospitality Talent Program er blevet til virkelighed i samarbejde med Edith Therkildsens Fond, som støtter programmet økonomisk.

Det er et panel bestående af såkaldte Puls-ambassadører, som består af topchefer i den danske hotelsektor samt en repræsentant fra Edith Therkildsens Fond, som udvælger, hvem der ender med at blive Årets Hospitality Talent.

Talentprogrammet er åbent for alle kvalificerede ansøgere, som opfylder de udvælgelseskriterier, som vinderen udvælges efter.

Først og fremmest skal vinderen være relativt ny i en ledende position, have erfaring med at lede personale og et ønske om at udvikle sine lederevner

Ansatte fra alle niveauer af landets hospitality-virksomheder kan ansøge, og alder er ikke et udvælgelseskriterie i sig selv. I stedet forholder dommerpanelet sig til ansøgernes løbende karriereudvikling fra deres tid i branchen.

En ansøgning skal blandt andet også indeholde en motivation fra ansættelsessteder, som handler om den ansattes løbende udvikling.

Ansøgningsfristen er den 30. juni, og i første omgang udvælger TN Hospitality Advisors de tre bedst kvalificerede kandidater, som vil blive interviewet af Cornell University, så de kan forhåndsgodkendes. Blandt de tre udvalgte talenter, udvælger ambassadørkorpset den endelige vinder.

Vinderen bliver offentliggjort på årets Puls-konference, som finder sted den 3. oktober, hvor de tre nominerede bliver inviteret.

 

Relaterede artikler:

Fond gav unik mulighed til ungt talent

Nyt talentprogram skal tiltrække unge

Dansk hotel dropper samarbejde med Marriott