Til Danish Beauty Awards kunne blandt andre hotelchef Maria Munkebo og spachef Lise Grønning fra Comwell Kellers Park fejre sejren. (PR-foto).

Dansk hotelkæde vinder Årets Spa

I år er det Comwell, som løb med prisen Årets Spa til Danish Beauty Awards. Faktisk stod Comwell for to ud af fem nominerede hoteller til årets prisuddeling.

Da Danish Beauty Awards 2024 for nylig blev uddelt i Tivoli Congress Center, var det det jyske spahotel Comwell Kellers Park i Børkop, som løb med titlen som Årets Spa.

På scenen takkede hotelchef Maria Munkebo og spachef Lise Grønning, og i takketalen var det særligt medarbejderne på Comwell Kellers Park, som var i fokus, skriver Comwell i en pressemeddelelse.

“Jeg er meget stolt af at modtage prisen som Årets Spa i et selskab af super kvalificerede bud på vindere. Det ville aldrig have kunnet lade sig gøre uden vores medarbejderes dedikerede indsats og store ekspertise. De gør en kæmpe forskel hver eneste dag og er med til at skabe en unik oplevelse for hver enkelt gæst,” lød det således fra Maria Munkebo.

Havde to hoteller med i feltet
Comwell Kellers Park har 134 værelser, og hotellet byder på flere oplevelser i sit spaområde. Blandt faciliteterne er blandt andet dampbad, lerbad og en urtesauna. Hotellet byder også på såkaldt shower walk, hvor gæster kan lade sig overskylle med varmt vand til lyden af tropefugle.

Ud over spaoplevelser råder hotellet også over en restaurant og bar, og tilbyder bryllupper med op til 134 gæster. For erhvervsgæster har hotellet også konferencefaciliteter med op til 250 deltagere.

Og selvom det var hotellets spafaciliteter, der endte med at tage sejren, var Kellers Park ikke det eneste Comwell-hotel, som var med i puljen af nominerede.

Comwell Borupgaard Spa var nemlig også blandt de fem hoteller, som var med i opløbet. Blandt de nominerede var også Hotel Vejlefjord, som vandt prisen i 2023. Derudover var Scandic Spectrum og Aire Ancient Baths Copenhagen også nomineret.

Vinderne af de forskellige priser til Danish Beauty Awards findes af et dommerpanel bestående af 13 dommere med faglig ekspertise inden for skønhedsområdet. Prisen uddeles af en selvstændig forening med repræsentanter fra kosmetikbranchen, og priserne uddeles til en lang række skønhedsprodukter.

 

Relaterede artikler:

For sjette år i træk: Hotelkæde vinder bæredygtighedspris

Klar med nye faciliteter efter stor renovering

”Vi vil gerne have flere hoteller i København”