Radisson Blu Scandinavia Copenhagen. (Foto: Radisson Hotels).

Stort hotel genåbner efter renovering

I halvandet år har det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia i København gennemgået en stor renovering. Nu er det store boutique-hotel atter klar til at tage imod gæster.

Med sine rene linjer og lysegrå facade er Radisson Blu Scandinavia Copenhagen en af de mere ikoniske bygninger i København, som har været en del af byens silhuet siden opførelsen i 1973. Men i halvandet år er der sket meget på indersiden af det 544 værelser store hotel.

Hotellet har nemlig fået sig en gennemgribende renovering, som indebærer nyrenoverede værelser og en opgraderet lobby, der ifølge Radisson Hotel Group har fået en varm og unik atmosfære med lokal karakter og skandinavisk design.

Det er blandt andet håbet, at flere lokale vil begynde at benytte sig af rammerne i det 20 etager høje hotel, som byder på flere restauranter og en lounge, som er designet på en måde, der både figurativt og i fysisk forstand skal åbne hotellet op for dets omverden.

”Radisson Blu Scandinavia er mere end Københavns førende forretningshotel. Det er et sted, hvor mennesker og idéer mødes. Vi er et dynamisk knudepunkt, der samler lokale, forretningsrejsende og ferierejsende. Her handler det ikke kun om at forbinde mennesker. Vi inspirerer dem, vækker nye idéer til live og får ting til at ske,” udtaler Steen Gartmann, hoteldirektør på Radisson Blu Scandinavia Copenhagen, i en pressemeddelelse.

Den filosofi er en del af designet i hotellets opdaterede faciliteter, tilføjer hoteldirektøren:

”Det handler om at føle sig tilpas og inspireret. Vores indbydende rum danner rammen om sociale begivenheder og store fejringer,” siger han.

Ikke alt har ændret sig
Steen Gartmann betegner nu Radisson Blu Scandinavia som et boutique-hotel, hvor der er kælet for detaljen. Men han understreger dog også, at meget ikke har ændret sig på hotellet.

Det gælder blandt andet medarbejderstaben, der tæller mere end 30 forskellige nationaliteter. For her har man formået at fastholde medarbejdere i helt op til 50 år. Steen Gartmann fortæller, at han selv startede som kokkeelev på hotellet i 1985.

Radisson Hotel Group er en hotelkæde med en global tilstedeværelse. Koncernen har seks hotellet i Danmark, hvoraf to hotellet ligger i København, to hotellet ligger i Aarhus og et enkelt hotel i henholdsvis Aalborg og Silkeborg.

 

Relaterede artikler:

Strawberry overtager jysk hotel fra Scandic

Pensionsselskab og hotelkæde investerer i Comwell-hotel

Tilbage i tiden på Hotel Atlantic i Aarhus