Om TURISME24.DK

Print Print

TURISME24.DK er et digitalt nichemedie for turisme- og oplevelsesindustrien i Danmark. Mediet udspringer fra STANDBY.DK, der hidtil har beskæftiget sig med rejser og turisme på generelt niveau og har favnet både indlands- og udlandsturisme.

Det danske turismeerhverv står samlet set for fem procent af det danske bruttonationalprodukt, har en omsætning på mere end 100 milliarder kroner og beskæftiger mere en 100.000 danskere. Turismen er med andre ord meget vigtig, og derfor fortjener branchen sit eget medie med fair og kritisk journalistik.

TURISME24.DK er drevet af en virksomhed med journalister, der har et stort kendskab til branchen. Derfor har vi også tilrettelagt indholdet på mediet efter de emneområder som branchen normalt identificerer sig med. Udover de 19 danske destinationsselskaber er det eksempelvis storbyturisme, møde- og erhvervsturisme, kyst- og naturturisme samt hele overnatningssektoren, der omfatter hoteller og konferencecentre, feriecentre, ferieboliger, camping og vandrerhjem.

Herudover har vi naturligvis også kategoriseret indhold om bæredygtighed, som kommer til at spille en endnu større rolle i det fremtidige turisme- og oplevelseserhverv.

Endelig har vi en debatsektion, hvor det er muligt at udtrykke sin holdning og mening om forhold, der betyder noget for aktørerne i turisme- og oplevelsesindustrien. Send gerne dit debatindlæg til [email protected], og vi foretrækker indlæg på mellem 400 og 600 ord.

TURISME24.DK er mediet til dig, der gerne vil have de seneste nyheder om den branche, som du er en del af, og vi mener, at branchen er så vigtig, at det kræver en daglig nyhedsopdatering med aktualitet og baggrund.

Mediet indgår sammen med CHECK-IN.DK og STANDBY.DK i Danmarks største digitale medieunivers om luftfart, rejser & turisme og drives af Travelmedia Nordic ApS.