Copyright

Print Print

Artikler, fotografier, grafik og andet offentliggjort materiale på TURISME24.DK er stillet til rådighed for visning og læsning.

Du må gerne udprinte kopier til dit eget private brug. Du må også gerne tage en kopi i digital form, hvis det udelukkende sker til dit eget personlige brug jf. ophavsretslovens § 12.

Yderligere anvendelse kræver udtrykkelig aftale med TURISME24.DK.

Links

Du må gerne henvise til forsiden af vores hjemmeside – www.turisme24.dk – med tydelig kildeangivelse. Til gengæld accepterer vi ikke systematisk brug af dybe links direkte til underliggende materiale på hjemmesiden.

Overtrædelse af ovenstående forhold medfører krav om vederlag, erstatning og godtgørelse.

Disclaimer

Formålet med TURISME24.dk er at give adgang til informationer og nyheder om turisme- og oplevelsesindustrien i Danmark. Vi forsøger naturligvis at sikre, at alle informationer er så akkurate og præcise som muligt, men vi fraskriver os ethvert ansvar for tab eller skade, der måtte opstå som følge af brugen af informationer fra denne website. Vi anbefaler dig altid at verificere vigtige informationer, inden de bliver anvendt.

Denne website og hele dens indhold er leveret uden nogen form for garanti. Ethvert link til tredjemands-server er uden ansvar for os, ligeledes er indholdet eller pålideligheden af siderne der linkes til.

Download (hjemtagning fra denne server) af dokumenter fra denne server, sker på brugerens eget initiativ og ansvar.

Handelsnavn (trading name) TURISME24.DK drives af virksomheden Travelmedia Nordic ApS