(DK) Arp-Hansen Hotel Group søger Revenue Manager

 

I Arp-Hansen Hotel Group har vi dagligt stort fokus på korrekt prissætning og kapacitetsoptimering på vores 14 fantastiske hoteller og luksus-hostels i København og Aarhus.

I vores evige stræben efter at blive ’best-in-class’, er vi nu på jagt efter en fagligt stærk Revenue Manager med solid erfaring til vores Revenue Management & Distribution team. Vi har for nylig samlet og forstærket de kommercielle afdelinger, og således vil du – i tillæg til dit nære team – indgå i det store Team Commercial, som hver dag går på arbejde for at løse kommercielle udfordringer i tæt samarbejde på tværs af afdelinger. I det arbejde har vi centralt og lokalt på hotellerne brug for din specialistviden inden for yield & revenue management og gerne på både taktisk og strategisk plan.

Du vil i jobbet referere til Head of Revenue Management & Distribution, Tine Skjalm-Rasmussen, mens det overordnede område kaldet Commercial ledes af CCO Casper Puggaard.

Om jobbet

Du ved formentlig, hvad det handler om, men her kommer alligevel et par konkrete eksempler på opgaver og ansvarsområder:

  • Yield og revenue management support til hoteller og hostels
  • Tæt og transparent samarbejde med bookingchefer og hoteldirektører
  • Analyse af marked og konkurrenter mhp. optimal prissætning på egne hoteller og hostels
  • Deltage i udvikling af distributionsstrategier på tværs af din portefølje af hoteller og hostels samt sikre implementering
  • Analyse af ”måneden der gik”

Om dig

Vi er på udkig efter en kollega, der synes, at Revenue Management er det sjoveste og mest spændende i verden, og som hele tiden stræber efter at udvikle, selv at blive bedre og ikke mindst sammen med kollegaer at nå nye og mere ambitiøse mål. Du skal forvente hurtigt at blive tildelt mandat og ansvar ift. optimering af pris, belægning og dermed RevPar og markedsandele på vores 12 hoteller og to luksus hostels – og det skal du gøre i tæt samarbejde med nøglepersoner lokalt på enhederne.

Du har mindst 3 års praktisk hands-on erfaring med Revenue Management fra rejsebranchen, hvorfor du føler dig hjemme i analyseopgaver og revenue management systemer. Det giver sig selv, at du selvfølgelig er en ørn i Excel. Du har gerne erfaring med forskellige hotelsystemer, og det vil især være en fordel, hvis du specifikt har erfaring med et eller flere af følgende systemer: Oracle Opera, Suite8, Infor HMS, Mews Rategain, SmartHotel, Ratetiger.

Du stortrives i et kommercielt og fagligt stærkt miljø, også når der er fart på. Du har altid smil på og tror på, at succes skabes gennem samarbejde, transparens, ærlig kommunikation og stort fællesskab. Du er udpræget holdspiller og har næse for forretning. Du kommunikerer ubesværet på dansk og engelsk både i skrift og tale.

Hvad kan du forvente af os?

Et spændende og udfordrende job på en arbejdsplads med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og de allerbedste kollegaer. Fast løn, bonus, pension og sundhedsforsikring. Dertil en række personalegoder så som gode personalepriser på overnatninger på 14 lækre hoteller og hostels centralt placeret i København og Aarhus, fri adgang til fitnesscenter og fysioterapeut, en virkelig lækker kantine og ikke mindst vores personaleforening, som arrangerer sjove og hyggelige events.

Arbejdsadressen er på Arp-Hansen Hotel Groups kontorer på Nybrovej 75 i Gentofte, og arbejdstiden er fleksibel mandag til fredag i tidsrummet 07.00 til 17.00.

Idet vi drømmer om, at få dig ombord senest d. 1. august, vil vi gerne høre fra dig senest mandag d. 27. maj.

Ansøgninger gennemgås løbende, og samtaler afvikles løbende. Skulle vi finde den rigtige kandidat før opslagets udløb, vil opslaget blive fjernet. Vi glæder os til at høre fra dig!

ANSØG HER

Arp-Hansen Hotel Group er en familieejet virksomhed med central beliggenhed i København og Aarhus. Vi har over 5000 værelser, 100 mødelokaler og en kongressal. Vores hoteller udgør cirka 22 % af Københavns værelseskapacitet og omfatter Phoenix Copenhagen, 71 Nyhavn Hotel, Copenhagen Strand, Imperial Hotel, The Square, Tivoli Hotel & Congress Center, Copenhagen Island, Gentofte Hotel, 4 Wakeup Copenhagen hoteller samt to luksushostels, Steel House Copenhagen og Next House Copenhagen.

Vores målsætning er at være blandt de bedste i branchen, når det kommer til kvalitet, service og tilfredshed. På vores kontor i Gentofte er vi omkring 100 kolleger, der dækker forskellige støttefunktioner inden for salg, marketing, HR, fællesbooking, indkøb, økonomi, IT og teknik. Vores opgave er at give vores kolleger på hotellerne den bedste support, så vi sammen kan fokusere på at give vores gæster de bedste oplevelser.

Siden vores begyndelse i 60’erne har vi været familieejet, og det er familien Arp-Hansens værdier, der i dag udgør grundlaget for vores virksomhed. Vi behandler vores medarbejdere ordentligt, vi stræber altid efter udvikling og sammen er vi alle en del af familien. Alle vores hoteller og hostels er Green Key certificerede hvilket, sammen med øvrige bæredygtige initiativer, bekræfter vores høje fokus på bæredygtighed.

Tillid, nærvær og at være ambitiøs – vores tre værdier, som afspejler, hvordan vi arbejder i Arp-Hansen Hotel Group. Vi tror på, at vi vokser, tager mere ansvar og får større arbejdsglæde, når vi bliver vist tillid – og får hjælp, når vi har brug for det. Nærvær indebærer at være til stede og udvise ægte interesse for både kolleger og gæster på vores hoteller og hostels. At være ambitiøs er en naturlig del af at drive forretning. Det er ganske enkelt mere givende, altid at forsøge at gøre tingene lidt bedre.

Hos Arp-Hansen Hotel Group ser vi dig som den person, du er. Vi er sikre på, at du vil føle dig hjemme hos os, for når du føler dig hjemme, kan du få vores gæster til at føle det samme. “Lad din karriere komme hjem.”

 

Udløber: 27.05.2024