Troels Rasmussen. Foto: Chad T. Charlton.

Ny mand i partnerkredsen hos Telling & Nesager

Konsulenthuset Telling & Nesager, som fra årsskiftet har skiftet navn til T&N Hospitality Advisors, har i 2024 budt velkommen til en ny mand i partnerkredsen. Han startede som studentermedhjælper i virksomheden, og har i flere år været i lederteamet.

Årsskiftet har budt på flere forandringer hos konsulenthuset Telling & Nesager. Først og fremmest har virksomheden, som specialiserer sig i at rådgive hotelbranchen, skiftet navn til T&N Hospitality Advisors for at afspejle den vækst, som virksomheden har oplevet, siden stiftelsen i 2016 til nu, hvor der er et team på omkring 20 medarbejdere, og opgaverne er flere.

Ved årsskiftet har virksomheden også budt velkommen til Troels Rasmussen i partnerkredsen, som har været en del af virksomheden siden 2019 først som studentermedhjælper og projektkoordinator og siden 2022 som projektleder med ansvaret for virksomhedens analyseafdeling.

”Som leder af vores Research- og Analyseafdeling har Troels spillet en central rolle i at understøtte vores rådgivningsarbejde. Hans metodiske og analytiske tilgang til markedsanalyser har ikke kun styrket vores evne til at forstå markedet, men også til at forudse fremtidige tendenser og muligheder,” skriver T&N Hospitality Advisors i et nyhedsbrev.

Et bevis på hårdt arbejde
Troels Rasmussen har en uddannelse inden for Social Sciences og Service Management fra CBS, og har ifølge T&N Hospitality Advisors vist en evne til at at forstå og navigere i hospitality-sektorens komplekse udfordringer.

”Troels’ forfremmelse til partner er et bevis på hans hårde arbejde, engagement og de resultater, han har opnået. Vi er overbeviste om, at han som ny partner i T&N Hospitality Advisors fortsat vil styrke vores serviceprodukter til gavn for både vores virksomhed og vores kunder,” udtaler Michael Telling, der stiftede konsulenthuset sammen med Preben Nesager.

Sidstnævnte valgte i øvrigt at trække sig fra partnerkredsen sidste år, da han har rundet de 70 år. Derfor består virksomhedens partnerkreds nu af Michael Telling, Pia Bøgeskov, John Anjkær og nu Troels Rasmussen.

”At bevæge mig fra studentermedhjælper til projektleder og nu til partner hos T&N Hospitality Advisors har været en fantastisk rejse. En rejse, hvor det har været muligt at bygge videre på kombinationen af min praktiske erfaring fra branchen og den teoretiske viden fra min kandidat i Service Management fra CBS,” siger Troels Rasmussen om sin forfremmelse.

Han tilføjer:

”Jeg sætter enormt stor pris på den tillid, der fra dag ét er blevet vist mig, og er meget taknemmelig for muligheden for at indtræde som partner i T&N Hospitality Advisors, det er en stor ære.”

Turisme24.dk har spurgt T&N Partners om, hvor stor en andel af virksomheden, Troels Rasmussen har overtaget som partner. Det ønsker man ikke at oplyse, og af CVR-registret fremgår informationen endnu ikke.

 

Relaterede artikler:

Kendt ansigt udtræder af partnerkreds

Ny chef skal løfte salget for Marriott-brand

Destination henter direktør med erfaring fra erhvervsturismen