Kirsten Rudbeck. PR-foto.

Destination henter direktør med erfaring fra erhvervsturismen

Destination Sønderjylland har sat ansigt på sin nye direktør, der skal tage over fra Karsten Justesen. Hun er hentet fra Destination Fyn, og skal være med til at sætte retningen for destinationens nye strategi.

Den 31. august oplyste Destination Sønderjyllands direktør, Karsten Justesen, at han stoppede på posten, da han havde landet et job som kultur- og fritidschef i Aabenraa Kommune.

Nu meddelelser Destination Sønderjylland i en pressemeddelelse, at man har fundet Justesens aftager i form af den 39-årige Kirsten Rudbeck, som kommer fra en stilling som erhvervsturismechef i Destination Fyn, hvor hun sammen med sit team, har arbejdet med at trække møder og konferencer til Fyn.

Jakob Lei, der er bestyrelsesformand for Destination Sønderjylland, fortæller, at man med Rudbeck har fundet sig en direktør, der er særdeles erfaren i arbejdet med turisme i Danmark.

”Med mere end 15 års dybdegående erfaring inden for turisme, stakeholder management og betydeligt engagement i nationale og internationale samarbejder, bringer Kirsten en imponerende baggrund med sig til rollen som ny direktør til Destination Sønderjylland,” siger formanden således.

Han tilføjer:

”Kirsten blev blandt andet valgt til stillingen på grund af hendes ledelseserfaring på forskellige niveauer. Hun er desuden kendt i sit netværk som værende meget engageret, professionel, idérig og tillidsskabende. Hendes hjemmevante omgang med netværk, erhverv, leverandører og samarbejdspartnere vil yderligere være med til at styrke Destination Sønderjyllands profil.”

Udover titlen som erhvervsturismechef hos Destination Fyn har Kirsten Rudbeck også erfaring med destinationsarbejde fra VisitAarhus, hvor hun har været senior projektleder.

Har snøret vandreskoene
Selv oplyser Kirsten Rudbeck, at hun ser frem til at starte i stillingen som direktør den 1. februar. En bunden opgave for den nye direktør bliver at fortsætte den bæredygtige turismeudvikling samt sætte retningen for Destination Sønderjyllands nye femårige turismestrategi, oplyser destinationsselskabet.

Kirsten selv glæder sig til at komme i gang med de nye udfordringer og udtaler:

“Vandreskoene er snøret, løbeskoene er pakket i tasken og jeg glæder mig til at gribe stafetten d. 1. februar og sammen med teamet fortsat styrke den strategiske udvikling af turismen i Destination Sønderjylland. Jeg ser frem til nye gode relationer og partnerskaber med aktørerne og til, sammen med teamet, kontinuerligt at styrke sammenhængskraften på tværs af forretningsområder og erhverv samt understøtte udviklingen og væksten med udgangspunkt i den lokale DNA, styrkeposition & kultur, så vi skaber mest mulig værdi for erhvervet. Jeg glæder mig til at møde mine nye kollegaer og samarbejdspartnere og ser frem til et godt samarbejde omkring turismeudviklingen i Destination Sønderjylland.”

 

Relaterede artikler: 

Jesperhus-direktør overtager Sønderjyllands største attraktion

Limfjorden henter direktør fra DKNT

Destination Vesterhavets nye direktør er et kendt ansigt i branchen