Torben Kylling Petersen. PR-foto.

Destination Vesterhavets nye direktør er et kendt ansigt i branchen

Efter flere måneder har Destination Vesterhavet nu lagt sig fast på, hvem der kan sætte sig i direktørstolen fra 1. januar. Det drejer sig om en profil fra attraktionsbranchen.

Den 31. august takkede Peer H. Kristensen, Destination Vesterhavets nu forhenværende direktør af. Nu er arvtageren fundet i form af Torben Kylling Petersen, som var direktør for Universe Science Park på Als i syv år, indtil et strategiskifte betød, at attraktionens ejere og Torben Kylling Petersen blev enige om, at et direktørskifte var den rigtige løsning.

Tidligere har Destination Vesterhavet oplyst, at i alt 11 ansøgere ønskede at blive destinationsselskabets direktør, men Destination Vesterhavets bestyrelsesformand, Lisbeth Valther, fortæller i en pressemeddelelse, at man i Torben Kylling Petersen har fundet en profil, som har den tyngde, man ønsker.

”Vi har ledt efter en erfaren leder med de rette kompetencer til at favne de mange interesser og muligheder i en mangesidet destination. Torben Kylling Petersen kommer med et forfriskende forretningsperspektiv, en datadreven tilgang og et strategisk blik på fremtiden kombineret med en åbenlys appetit på at skabe resultater. At han samtidig har et stærkt forankret netværk i turismebranchen og en dyb indsigt i oplevelsesindustrien er et drømmescenarie, vi ikke kunne have forudset,” siger bestyrelsesformanden.

Hun tilføjer:

”Destination Vesterhavet har et stort vækstpotentiale, der skal udmøntes, og jeg er meget glad for at byde en kapacitet som Torben velkommen ombord.

Vil fokusere på kortferieturismen
Når Torben Kylling Petersen starter som direktør den 1. januar, bliver det særlig med fokus på blandt andet at videreudvikle kortferieturismen, der tiltrækker nye og højtforbrugende turister også uden for højsæsonen, som et voksende supplement til den stærke feriehusturisme, oplyser Destination Vesterhavet.

“Jeg er topmotiveret for at fortsætte den flotte indsats, som de sidste år har positioneret Destination Vesterhavet som Danmarks stærkeste kyst- og naturdestination. Jeg ser frem til at bringe mine erfaringer og netværk i spil sammen med de mange dygtige mennesker omkring turismen på Vestkysten,” siger Torben Kylling Petersen.

Han fortæller i øvrigt, at han finder Destination Vesterhavets høje ambitioner tiltalende.

”Jobbet er superspændende, fordi ambitionerne er skyhøje. Sammen med nabodestinationerne i nord og syd vil vi gøre Vestkysten til Nordeuropas førende kystdestination, og det vil være til gavn for hele Danmark,” siger Torben Kylling Petersen.

 

Relaterede artikler:

11 vil være direktør for Vesterhavet

Vesterhavet tjener fedt på kystturismen

Vestkysten kalder til rådslagning på Christiansborg