Rasmus Friis Sørensen. PR-foto.

Limfjorden henter direktør fra DKNT

Destination Limfjorden har nu fundet Kristina Lehmann Schjøtts arvtager i form af 32-årige Rasmus Friis Sørensen. Ham henter Destinationsselskabet fra Dansk Kyst- og Naturturisme, og der er tale om en erfaren profil.

Destination Limfjorden har nu fundet en ny direktør, som overtager posten fra Kristina Lehmann Schjøtt, som den 1. september annoncerede, at hun fra den 1. december har overtaget direktørtitlen hos Tønder Festival.

Det bliver nu den 32-årige Rasmus Friis Sørensen, som sætter sig i direktørstolen hos Destination Limfjorden. Det oplyser destinationsselskabet i en pressemeddelelse.

Friis Sørensen kommer fra en stilling som innovationschef hos Dansk Kyst- og Naturturisme, hvor han har arbejdet de seneste syv år.

I løbet af 2024 skal den nye direktør fortsætte det igangværende arbejde med at synliggøre destinationen samt iværksætte implementeringen af destinationens nye femårige strategi, oplyser Destination Limfjorden.

“Vi er utroligt stolte af at have tiltrukket en så kvalificeret og stærk profil som Rasmus Friis Sørensen. I de kommende år står vi over for strategisk betydningsfulde opgaver for destinationen, og vi er overbeviste om, at Rasmus er den rette person til at lede os gennem disse muligheder,” udtaler destinationens formand, Peder Christian Kirkegaard.

Destination skal være stærkere
Destination Limfjorden oplyser, at man med Rasmus Friis Sørensen mener at have fundet et perfekt match i forhold til de opgaver, en direktør hos Destination Limfjorden skal løse.

En central målsætning er at gøre Destination Limfjorden mere synlig hos erhvervslivet, og det er afgørende at sikre fortsat opbakning til Limfjordsbrandet blandt alle aktører, oplyser destinationsselskabet, og selv oplyser Rasmus Friis Sørensen, at han ønsker at styrke destinationen.

“Jeg glæder mig utrolig meget til at indtræde i rollen som direktør hos Destination Limfjorden. Vi skal ud på en rejse sammen, hvor vi gør destinationen endnu stærkere og mere markant i Limfjordslandet. Især ser jeg frem til de nye relationer og samarbejder med lokale interessenter i erhvervet og kommunerne. Hertil også at realisere synergier til de mange aktører landet over, der dagligt arbejder for at fremme turismens fortsatte vækst, også i Limfjorden,” udtaler Rasmus Friis Sørensen således.

 

Relaterede artikler:

Den Gamle By har valgt sin næste direktør

Destination Vesterhavets nye direktør er et kendt ansigt i branchen

Populær dansk attraktion på jagt efter ny direktør