Struer Rådhus. PR-foto: Anders Trærup.

Destination rykker ind på rådhus

Destination Limfjorden øger nu sin tilstedeværelse i den sydlige del af destinationen med et nyt kontor. ”Der er oplagte synergier at hente,” lyder det fra destinationens direktør.

Destination Limfjorden er rykket dør om dør med Struer Kommune, den sydligste kommune i destinationsselskabet, som også består af Morsø og Skive Kommuner.

I denne uge rykker Destination Limfjorden nemlig ind på Struer Rådhus tæt på de medarbejdere, som blandt andet arbejder med markedsføring og store events i kommunen. Dermed får destinationen nu en fast tilstedeværelse i Struer hver uge, oplyser Struer Kommune i en pressemeddelelse.

”Vi synes, at der er oplagte synergier at hente indenfor kultur, handel, events og turisme. De muligheder ønsker vi at forfølge, og vi ser det samtidig som en åbning til at opbygge endnu tættere bånd til vores samarbejdspartnere i Struer Kommune. Det kommer vi nu i møde ved at have fast plads i Struer” udtaler direktør,” Rasmus Friis Sørensen.

Han tilføjer:

”Vi tror på, at den nære tilknytning til Struer-området i hverdagen vil åbne op for en række nye muligheder for at samarbejde om turismen her i området. Det vil gavne både borgere og besøgende. Når vi kommer tættere på hinanden, kan vi også bedre arbejde med vores fælles mål om at vækste og udvikle vores fælles destination”, siger direktør Rasmus Friis Sørensen.

Har stort behov
Struers borgmester Marianne Bredal (V) glæder sig over, at Destination Limfjordens folk nu får en fysisk tilstedeværelse i kommunen.

”I Struer Kommune har vi et stort behov for at få styrket vores strategiske turismeindsats markant – både politisk og i forhold til vores lokale turistvirksomheder. Derfor er det en forudsætning, at vi får et langt tættere samarbejde med Destination Limfjorden,” siger hun.

Hun fortæller, at den nye tilstedeværelse gør det nemmere for lokale turistaktører at mødes med destinationens medarbejdere.

”Det giver rigtig god mening, at de medarbejdere, der arbejder med at udvikle og brande vores kvaliteter, har et godt og tæt samarbejde, og får de optimale rammer, her i Struer. Det bliver en stor fordel for alle parter,” lyder det fra borgmesteren.

 

Relaterede artikler:

Kommune forlænger støtte til stor gamingfestival

Taxachauffører skal være turistguides i Aarhus

Destination fik et godt indtryk af Ferie for Alle