Sådan vil Hotel City Struer komme til at se ud. ( Illustration: Vilsbøll og Poulsen Arkitektfirma, Lemvig)

Skulle stå klar til foråret: Hotelbyggeri udskudt på ubestemt tid

En iværksætter oplyste sidste år, at han har sit hotel nummer fire i støbeskeen. Hotellet skulle have slået dørene op om få måneder, men byggeriet er blevet forsinket på ubestemt tid.

Sidste år oplyste iværksætteren Youssef El Maanaki, at han havde sit hotel nummer fire i støbeskeen. Hotel City Struer, som det kommer til at hede, får efter planen 28 værelser og en morgenmadsrestaurant.

Det er sådan set stadig planen, men åbningen, som ellers var sat til det sene forår 2024, er nu blevet udskudt på ubestemt tid. For byggeriet er endnu ikke gået i gang.

Det skyldes, at Youssef El Maanaki og forretningspartneren Mikael Houlind stadig er ved at få kabalen til at gå op, da nuværende lejere på adressen skal flyttes til nye lejemål, og derudover er der stadig et arbejde med projektets arkitekt og Struer Kommune, som skal falde på plads.

”Jeg skal meget snart have et møde med arkitekten. Først efter det møde kan jeg sige mere,” udtaler Youssef El Maanaki til Lemvig Folkebladet og tilføjer, at arbejdet efter hans opfattelse er tæt på målstregen.

Over 150 værelser på fire hoteller
Planen er, at Hotel City Struer både skal have turister og forretningsrejsende som målgruppe. I Holstebro driver Youssef El Maanaki allerede Hotel City, som i alt har 34 værelser, og herudover har Youssef El Maanaki og Mikael Houlind købt ejendommen Nørregade 54 i Holstebro, hvor der er et hotel på vej med 60 værelser.

I sommeren 2023 købte de to erhvervsmænd derudover Hotel Nørre Vinkel i Lemvig, som i alt har 33 værelser. Hotellet har været under renovering med åbningsdato i februar, og det har nu fået navnet Hotel V Fjorden.

Dermed har Youssef El Maanaki efterhånden en markant tilstedeværelse i Nordvestjylland med over 155 værelser fordelt på de fire hoteller.

Youssef El Maanaki har tidligere oplyst, at han igennem længere tid havde haft tanker om at drive et hotel i Struer. Han købte ejendommen Bredgade 3, hvor Hotel City Struer skal etableres, i 2022.

Youssef El Maanaki er ikke kun aktiv i hotelsektoren. Den 34-årige iværksætter ejer også en frisørkæde samt et udlejningsselskab.

 

Relaterede artikler:

Iværksætter har tredje hotel på vej

Tysk hotelkæde rykker ind på det danske marked

Kommune vil opføre nyt hotel i Vestkystens klitter