Værelse på Numa-hotel i Barcelona. Foto: Numa Group.

Tysk hotelkæde rykker ind på det danske marked

En tysk hotelkæde med fokus på teknologiske løsninger rykker ind på Nørrebro. Og planen er en dansk ekspansion med flere centralt placerede hoteller, lyder det.

Den tyske hotelkæde Numa Group har netop annonceret åbningen af sit første hotel i Danmark. Der er tale om et hotel med 36 værelser på Nørrebro. Det oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Der er ikke sat nogen præcis dato på, hvornår præcist Numa Copenhagen åbner, men det sker i første kvartal af 2024, oplyser Numa Group. Når hotellet åbner, bliver det med individuelt indrettede lejligheder med balkoner og en tagterrasse.

Samtidig lægges der vægt på bæredygtighed, og byggeriet er certificeret med DGNB Guld, som er den næsthøjest opnåelige certificering i den danske certificeringsordning.

Har planer om meget mere i Danmark
Åbning af det 36 værelser store københavner-hotel markerer samtidig første skridt i en plan for at komme til at fylde væsentligt mere på det danske marked, fortæller Fredrik Berlin, direktør for nordisk ekspansion i Numa Group.

”Med vores lancering i København, tager vi endnu et stort skridt i vores ekspansion på tværs af Europa. Numa Group er nu aktiv i 11 lande og 28 byer med mere end 5.850 designerlejligheder. Vores plan er at etablere en portefølje på flere hundrede enheder i Danmark, og vi er allerede i gang med at afsøge markedet for flere centralt placerede hotel- og lejlighedsejendomme,” siger direktøren.

Fokus på digitale løsninger
Numa Group gør brug af egenudviklede, digitale løsninger til at drive sine hoteller. Ifølge hotelkæden selv betyder det, at man har evnet at reducere driftsomkostningerne med  60 procent.

”Vi er glade for at kunne lancere Numas meget succesfulde model i Danmark. De nordiske lande ser vi som et vigtigt vækstmarked for Numa Group. Vores digitale platform bruger automatisering til at gøre processer mere effektive, så der opnås store besparelser. Det er særligt vigtigt i de nordiske lande,” siger Dimitri Chandogin, direktør i Numa Group.

Numa Group oplyser i øvrigt, at ejendommen er ejet af det multinationale ejendomsselskab Invesco Real Estate, som er til stede i 14 europæiske lande og har en portefølje til en samlet værdi på 16,3 milliarder amerikanske dollars.

 

Relaterede artikler:

”For tiden får vi tilbudt flere hoteller”

Kommune vil opføre nyt hotel i Vestkystens klitter

Stort hotelbyggeri i Aarhus må vente på godkendelse