Birthe Becker. (Foto: Arp-Hansen Hotel Group | PR)

Milling henter kendt ansigt til sin bestyrelse

For godt et år siden ophørte 28 års parløb mellem Birthe Becker og Københavns største hotelkæde Arp-Hansen. Nu har Milling Hotels hentet Becker til kædens bestyrelse for at styrke det strategiske fokus.

Milling Hotels har hentet et særdeles kendt ansigt fra hotelbranchen til sin bestyrelse i form af Birthe Becker, forhenværende koncerndirektør for salg og marketing i Københavns største hotelkæde Arp-Hansen Hotel Group. Det oplyser ejer og administrerende direktør Jan Milling i et opslag på LinkedIn.

Ifølge Jan Milling var det et opslag, som Birthe Becker skrev på Linkedin, som overbeviste kædens ejere, Dorte og Jan Milling om, at Becker var et perfekt emne til kædens bestyrelse.

”Dorte så store muligheder i Birthes profil, som har stor fokus på det strategiske, men i høj grad også det kommercielle. Den første kontakt blev taget, flere møder blev afholdt, og heldigvis er både kemien og de fælles faglige ambitioner i top. Derfor er vi så glade for at kunne byde Birthe velkommen som bestyrelsesmedlem i Milling Hotels fra i dag, den 1. maj,” skriver Jan Milling blandt andet.

Professionel bestyrelse har styrket forretningen
Jan Milling oplyser, at Milling Hotel for 10 år siden hentede nye, professionelle kræfter ind i selskabets bestyrelse i form af bestyrelsesformand Claus Wårsøe, som har stor erfaring med bestyrelsesarbejde og er ejer og administrerende direktør for investeringsselskabet Kucing ApS, og Lars Claudi Mortensen, som ligeledes har stor bestyrelseserfaring og til daglig er økonomichef i 3C Retail A/S.

Ifølge Jan Milling har professionaliseringen af Milling Hotels bestyrelse ændret forretningen fuldstændig. I dag tæller hotelkæden 10 hoteller i Danmark, hvoraf fem ligger i Odense, et hotel ligger i Middelfart, et hotel ligger i Kolding, et enkelt ligger i Aalborg og et hotel ligger i Maribo.

Til Turisme24.dk har Jan Milling for nylig fortalt, at man er på jagt efter et hotel i København, men det er et krav for kæden, at man både kan eje og drive et Københavnsk hotel.

Ser gode værdier hos hotelkæde
Birthe Becker glæder sig over nu at være en del af bestyrelsen hos Milling Hotels, og hun ser for sit vedkommende også et godt samarbejde for sig.

”Det er med omhu, jeg undersøger mulighederne for at udvide min bestyrelsesportefølje, og jeg er meget glad for, at vi har fundet hinanden. Milling Hotels er en meget respektabel virksomhed og absolut i toppen i den danske hotelbranche. Alle deres værdier, der bliver lagt for dagen, går hånd i hånd med dét, jeg står for, og jeg har stor respekt for denne veldrevne, privatejede familievirksomhed. Jeg glæder mig til at komme i gang,“ udtaler hun.

På LinkedIn bider Birthe Becker blandt andet mærke i, at Milling Hotels har en målsætning om at blive landsdækkende.

Birthe Becker stoppede i øvrigt som koncerndirektør for salg og marketing i Arp-Hansen den 27. juni 2023. I den forbindelse oplyste Arp-Hansens administrerende direktør, Dorte Krak, at samarbejdets ophør var begrundet i længere tids usundt arbejdsmiljø i dele af afdelingerne, som Birthe Becker stod for ledelsen af.

Birthe Becker er i øvrigt et kendt ansigt i den danske turisme- og rejsebranche. Hun er medlem af VisitDenmarks og Club La Santas bestyrelser, og fra 2015 til 2023 var hun deslige en del af Wonderful Copenhagens bestyrelse.

 

Relaterede artikler:

”Skilsmisse” efter 28 års samarbejde

Birthe Becker: ‘Tiden er inde til en ny begyndelse’

“Birthe, du er sprød og en sand ambassadør for os”