Ulfborg Gæstgivergaard. (Foto: Ulfborg Gæstgivergaard | Facebook.com | PR)

Føjer endnu et jysk hotel til porteføljen

En iværksætter har nu købt en 146 år gammel gæstgivergård, som skal renoveres og have øget kapaciteten, inden den får nyt navn, og fundamentet for en ny hotelkæde dermed er lagt.  

Nu udvider Youssef El Maanaki atter en gang sin portefølje af hoteller, da han er nået til enighed med den nuværende ejer om at købe Ulfborg Gæstgivergaard, hvis historie trækker tråde tilbage til 1878, hvor etablissementet blev opført. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer.

I Holstebro driver iværksætteren allerede Hotel City Holstebro, som har til huse i det forhenværende vandrehjem og en kapacitet på 34 værelser, mens han og forretningspartneren Mikael Houlind også har købt en anden ejendom i byen, der skal ombygges til et hotel med 60 værelser.

Sidste sommer overtog de to desuden det 32 værelser store Hotel Nørre Vinkel i Lemvig, som efterfølgende er blevet renoveret og fået nyt navn således, at det i dag hedder Hotel V Fjorden.

Derudover er det planen at opføre endnu et overnatningssted ved navn Hotel City Struer, som skal bygges i Bredgade i byen. Hotellet får 28 værelser, morgenmadsrestaurant og skal appellere til både turister og forretningsrejsende, når det på et tidspunkt er klar til at slå dørene op.

Åbner under nyt navn
For godt en måned siden kom det frem, at forpagterne af Ulfborg Gæstgivergaard ønskede at stoppe. Den beslutning fik ejeren til at overveje et salg, og han tog derefter kontakt Youssef El Maanaki, fordi han tænkte, at iværksætteren måske var interesseret.

Den antagelse viste sig at være rigtig, og parterne kom frem til en pris, som man ikke ønsker at udtale sig om. I dag rummer ejendommen otte dobbeltværelser og en lejlighed, men planen er, at den nuværende kro skal lukkes, fordi larm herfra kan forstyrre overnattende gæster.

Lukningen baner vejen for at etablere flere handicapvenlige værelser i stueetagen, ligesom resten af kroen også skal renoveres. Forventningen er, at det bliver nødvendigt at holde lukket i en måneds tid, når El Maanaki overtager ejendommen den 15. maj.

”Jeg vil i første omgang have bygget fem værelser til, men der er flere kvadratmeter rundt omkring i bygningen, hvor jeg senere vil kunne udvide yderligere,” siger den nye ejer til Dagbladet Holstebro Struer. Han bekræfter, at navnet ændres til Hotel City Ulfborg.

Der skal desuden satses på at afvikle selskaber med alt fra 15 til 200 gæster på det døgnåbne hotel, der vil være bemandet i dagtimerne.


Relaterede artikler:

Kendt jysk hotelgruppe overtager hotel i København

Skulle stå klar til foråret: Hotelbyggeri udskudt på ubestemt tid

Iværksætter har tredje hotel på vej