Pernille Kofod Lydolph (PR-foto).

Kendt turismeprofil i bestyrelsen for VisitAarhus

Den 1. maj træder Pernille Kofod Lydolph ind i VisitAarhus’ bestyrelse. Hun skal nu spille en vigtig rolle i arbejdet med at udvikle Aarhusregionen, lyder det.

VisitAarhus kan den 1. maj byde velkommen til Pernille Kofod Lydolph i destinationsselskabets bestyrelse. Som nuværende direktør for Feriehusudlejernes Brancheforening, forhenværende direktør for Destination Bornholm, hvor hun var i 11 år, samt forhenværende forperson i Danske Destinationer, er hun et erfarent og kendt ansigt i turistbranchen.

Hun kommer ligeledes med bestyrelseserfaring fra blandt andet i Dansk Kyst- og Naturturisme og Det Nationale Turismeforum.

”Pernille er en stor kapacitet på turismeområdet, og jeg glæder mig til at byde hende velkommen i bestyrelsen. Hun er stærk på turismen, men hun er også en dygtig strateg, og derfor er jeg sikker på, at hun bliver en kapacitet i bestyrelsesarbejdet,” siger forperson for VisitAarhus’ bestyrelse Nina Smith i en pressemeddelelse.

VisitAarhus påpeger i øvrigt, at Pernille Kofod Lydolph som direktør i Feriehusudlejernes Brancheforening særligt beskæftiger sig med kyst- og naturturisme, hvilket udgør cirka en tredjedel af turismen i Aarhusregionen

Rummer store muligheder, som skal udnyttes
Mens man i VisitAarhus glæder sig over at få et bestyrelsesmedlem, som kommer med megen erfaring i bagagen, ser Pernille Kofod Lydolph frem til at blive en del af destinationsselskabets bestyrelse. For VisitAarhus er en destination med mange muligheder, lyder det.

”VisitAarhus er en af landet største og stærkeste destinationsselskaber, og Aarhusregionen rummer både storby-, kyst- og natur- samt og erhvervsturismen. Det giver store muligheder, som skal udnyttes. Jeg er stolt af at få muligheden for at være med til at sætte retningen sammen med stærke kompetencer i bestyrelsen og direktionen,” siger Pernille Kofod Lydolph.

VisitAarhus oplyser, at turismen i Aarhusregionen skaber mere end 11.900 jobs, en omsætning på over 11,6 mia. kroner og godt 4,5 millioner kommercielle overnatninger årligt.

Pernille Kofod Lydolph overtager bestyrelsesposten fra tidligere stadsdirektør i Aarhus Kommune, Niels Højberg.

VisitAarhus bestyrelse består fra den 1. maj af professor Nina Smith fra Aarhus Universitet, som er formand for bestyrelsen, rektor Sten Tiedemann fra Folkeuniversitetet, koncernkommunikationsdirektør Astrid Gade Nielsen fra Danish Crown, administrerende direktør Lars Bernhard Jørgensen fra Lars Bernhard Jørgensen Rådgivning, seniordirektør og partner Terje Vammen fra Silverlining Research, Pernille Kofod Lydolph samt medarbejderrepræsentant og bæredygtighedsansvarlig Lone Bak Kirk fra VisitAarhus.

 

Relaterede artikler:
Udnævner næstformand: Nu venter ny strategi

Ny direktør på vej til jysk turistattraktion

Destinationsdirektør bliver formand for Danhostel