Uffe Høeg Johansen er administrerende direktør for Hindsgavl Slot og næstformand for Danske Konferencecentre. (Foto: Hindsgavl Slot | LinkedIn.com | PR)

Udnævner næstformand: Nu venter ny strategi

Ved den seneste generalforsamling i Danske Konferencecentre blev der valgt en næstformand, der sammen med resten af bestyrelsen og de ansatte skal implementere foreningens nye strategi.  

Da Danske Konferencecentre for nyligt gennemførte årets generalforsamling blev der ændret i sammensætningen af bestyrelsen for foreningen, der siden stiftelsen i 1990 er vokset til at omfatte flere end 100 af landets møde- og konferencecentre.

Det betyder, at det fremover vil være Uffe Høeg Johansen, der er administrerende direktør for Hindsgavl Slot ved Middelfart, som bestrider næstformandsposten, mens direktør Flemming Jakobsen fra Hotel Vejlefjord fortsætter som bestyrelsesformand.

“Med Uffe Høeg Johansen som næstformand og Flemming Jakobsen som vores formand, har vi et stærkt formandskab til at gennemføre vores ambitiøse strategi sammen med den øvrige bestyrelse og teamet,” siger direktør Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid fra Danske Konferencecentre.

”Strategien sikrer, at Danske Konferencecentre er Danmarks mest berigende fællesskab og innovative platform for møder og konferencer.”

Ser muligheder for at sætte nye standarder
Med sammenslutningens egne ord er den nye strategis overordnede formål, at den skal styrke Danske Konferencecentres position som den mest attraktive og værdiskabende platform for møder og konferencer i Danmark. Den fokuserer på innovation, bæredygtighed og digitalisering.

Den nyvalgte formand ser frem til at komme i gang med arbejdet, da han mener, at det er et godt hold, der nu tegner fortroppen i foreningen.

“Jeg ser med stor entusiasme frem til at bidrage til vores fælles vision sammen med Flemming, Marlene, og det dygtige team bag Danske Konferencecentre. Sammen har vi potentialet til at sætte nye standarder i mødebranchen og skabe mindeværdige oplevelser for vores gæster.”

Mandag i kommende uge finder Danske Konferencecentres årlige foreningsdag sted på netop Hindsgavl Slot. Her vil brancheprisen Danmarks Bedste Venue blive uddelt. De nominerede er Hotel Koldingfjord, Hotel Vejlefjord, Skanderborg Park, Pharmakon Konferencecenter og Rungstedgaard.


Relaterede artikler:

Strandhotel er stærkeste brand for femte år i træk

Afslører: Disse hoteller er nomineret til branchepris

Lancerer digital bookingplatform til konferencer