Hotel Koldingfjords hovedbygning. Foto: Ole Kirchert Christensen.

Kendt hotel er bedste konferencevenue for tredje år i træk

Hotel Koldingfjord kan fejre, at man for tredje år i træk kan kalde sig Danmarks Bedste Venue, og særligt på tre parametre har man gjort sig bemærket. ”Det er en stor anerkendelse til alle på hotellet,” lyder det fra direktør.

Det er ikke hver dag, at man vinder titlen som Danmarks Bedste Venue, men for Hotel Koldingfjord, er det ved at blive en fast del af årshjulet.

Tusindvis af møde- og konferencegæster har nemlig talt, og de har for tredje år i træk peget på det jyske hotel som landets bedste konferencehotel, og medarbejdere fra hotellet kunne modtage hæderen på branchesammenslutningen Danske Konferencecentres foreningsdag den 15. april.

Danske Konferencecentre oplyser i en pressemeddelelse, at det særligt er på tre parametre, Hotel Koldingfjord har gjort sig bemærket på: Mad, omgivelser og værelser.

”Det er tydeligt, at kvaliteten af maden og forplejningen stadig er afgørende, når møde- og konferencedeltagere skal bedømme deres oplevelse, og her gør Koldingfjord det virkelig godt. Det samme gælder hele den service og atmosfære, der gerne skal være forbundet med måltiderne,” siger Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør i Danske Konferencecentre, som står bag prisuddelingen.

Gæster skal føle sig værdsatte og velkomne
Nyheden om, at Koldingfjord scorer hattrick som bedste konferencevenue, vækker stolthed hos Koldingfjords direktør, Peder J. Madsen, som ikke er i tvivl om, at det er hotellets service, der har sikret hotellet titlen.

“Denne pris er en hyldest til vores dedikerede team, hvor hver eneste medarbejder spiller en afgørende rolle. Det er en stor anerkendelse til alle på hotellet, for det er sammen, vi skaber ekstraordinære oplevelser for vores gæster. Hver dag bidrager vi alle til at gøre Hotel Koldingfjord til et sted, hvor gæster føler sig værdsatte og velkomne,” siger direktøren.

Det er kun gæsteevalueringer, som ligger til grund for kåringen. Kundernes evaluering omregnes til en NPS-score, som er en indikator for kundernes loyalitet og tilfredshed. For at være blandt de mere end 100 venues, der er partnere i Danske Konferencecentre, er det en betingelse, at man indhenter gæsteevalueringer til beregning af NPS-scoren.

Udover Hotel Koldingfjord var Hotel Vejlefjord, Pharmakon Konferencecenter, Rungstedgaard og Skanderborg Park nomineret til prisen som Danmarks Bedste Venue 2024, oplyser Danske Konferencecentre.

 

Relaterede artikler:

Udnævner næstformand: Nu venter ny strategi

Strandhotel er stærkeste brand for femte år i træk

Afslører: Disse hoteller er nomineret til branchepris