Rasmus Rosenbak. PR-foto.

Ny chef skal løfte salget for Marriott-brand

En dansk hoteloperatør, som står bag driften af flere Marriott-hoteller, har fundet en ny chef, som skal stå for at forbedre resultaterne for et af operatørens hoteller. Han kommer med salgserfaring og iværksætterånd, lyder det.

Moxy-hotellet i Københavns Sydhavn har fået en ny mand med på holdet i form af Rasmus Rosenbak, der som salgschef har fået ansvaret for at skabe mersalg for livstilshotellet.

Valget faldt netop på Rasmus Rosenbak, fordi han kommer med erfaring både inden for salg og iværksætteri, som kan hjælpe med at løfte hotellets resultater, oplyser hoteloperatøren Core Hospitality, som driver hotellet, i en pressemeddelelse.

Selv fortæller Rosenbak, at han er glad for sit nye job, fordi han tror på virksomhedens brand.

“For mig er Moxy Copenhagen ikke bare endnu et salgsjob, men en livsstil der på rekordtid har fanget mig både professionelt og privat. Jeg glæder mig meget til at bidrage til den fortsatte udvikling og ser allerede mig selv som Mr. Moxy”, udtaler den nye salgschef således.

Rasmus Rosenbak har gennem sin karriere skabt flere virksomheder blandt andet modemærket Basic Bros og konsulentvirksomheden Costcut Kopenhagen.

Han har også salgserfaring fra blandt andet virksomheden Abax, der beskæftiger sig med styring af bilflåder for virksomheder, og han har været med til at etablere salgsafdelingen i virksomheden Borderstone A/S, der producerer stenbordplader.

Core Hospitality oplyser, at Rasmus Rosenbak er den anden repræsentant i operatørens salgsteam i København, og at holdet snart udvides med en leisure sales manager.

Flere hoteller på vej
Core Hospitality ejes af Zleep Hotels’ grundlægger Peter Haaber og hans familie. Operatøren driver i dag hoteller i både Danmark og Norge. Alle under Marriotts varemærker.

I København er det lige nu Moxy i Sydhavnen samt et Moxy-hotel i henholdsvis Bergen og Tromsø. I første kvartal næste år åbner operatøren de to hoteller i Københavns Nordhavn Fairfield by Marriott med 222 værelser og suiter samt Residence Inn by Marriott i samme bygning, som kommer til at rumme 89 hotellejligheder til gæster på længere ophold. Der er ligeledes planlagt endnu et Moxy-hotel under Core Hospitality, der skal åbne i Aarhus i 2026.

Indtil september i år havde Core Hospitality også driften af Best Western-hotellet ved Københavns Lufthavn. Hotellet ejes af den svenske kapitalfond Midstar, og de to parter valgte begge at stoppe samarbejdet, da en sag om renovering gik i hårdknude. Her kan en retssag vente forude.

 

Relaterede artikler:

Klar med direktør for to nye danske Marriott-hoteller

Erfaren brancheprofil skifter verdenshavene ud med stor hotelkoncern

Jesperhus-direktør overtager Sønderjyllands største attraktion