Michael Telling tv. med Preben Nesager th. Foto: Henrik Baumgarten.

Kendt ansigt udtræder af partnerkreds

Preben Nesager træder ud af partnerkredsen i konsulenthuset Telling & Nesager, som han var med til at etablere i 2016. ”Efter at have rundet de 70 år for noget tid siden, synes jeg nu, tiden er inde,” siger han.

Preben Nesager har meddelt, at han træder ud af partnerkredsen i konsulenthuset Telling & Nesager, som rådgiver hospitality-branchen, og som Nesager var med til at stifte i 2016 med branchekollegaen Micael Telling.

I forbindelse med udtrædelsen stopper Preben Nesager med udgangen af maj sit daglige virke i konsulenthuset, men fortsætter som tilknyttet freelancekonsulent på udvalgte opgaver de næste tolv måneder, oplyser Telling & Nesager i en pressemeddelelse.

”Efter at have rundet de 70 år for noget tid siden, synes jeg nu, tiden er inde til at lægge mit arbejdsliv om ved blandt andet at have mindre rejseaktivitet samt at få mere tid til at bestride andre roller, som eksempelvis bestyrelsesposter,” fortæller Preben Nesager.

Stor erfaring fra hotelbranchen
Preben Nesager har mange års erfaring fra hotelbranchen. I mere end 38 år fra 1976 til 2014 var han koncernchef for Comwell.

Efter han overlod posten til Comwells nuværende koncernchef, Peter Schelde, fungerede Preben Nesager i to år som udviklingschef for koncernen.

I dag tilbyder Telling & Nesager rådgivning inden for en længere række områder som for eksempel produktudvikling, økonomiadministration, rekruttering og verdiansættelser.

”Jeg er både glad og stolt over at have været med til at etablere og udvikle Telling & Nesager til det, som det er i dag. At følge rejsen fra en idé hen over en frokost med Michael Telling til det firma, som det er blevet i dag, er en stor tilfredsstillelse for mig, og jeg glæder mig til at følge firmaets udvikling fremover,” fortæller Preben Nesager.

I dag er der alene på virksomhedens hovedkontor i København 18 medarbejdere. Og hovedkontoret har netop fået mere plads på ny adresse i Farvergade ved Rådhuspladsen i København.

Udvider organisation
Telling & Nesager har netop udvidet deres organisation med to nye medarbejdere. Den ene er Kim Kjær Hansen, der formelt tiltræder som økonomidirektør den 1. august.

Den anden er Frederik Pedersen, der fra 1. september starter i virksomhedens analyseafdeling. Frederik Pedersen er netop ved at færdiggøre sin Master i Finance and Strategic Management fra CBS.

”Dette er et naturligt skridt i videreudviklingen af firmaet, hvor mine to partnere, Pia Bøgeskov og John Ankjær, sammen med undertegnede vil fortsætte med at styrke vores position i den danske hospitality-branche. Jeg glæder mig til at få nye kræfter ombord og herigennem yderligere styrke vores i forvejen kompetente og dygtige organisation. Samtidigt vil jeg sende en stor tak til Preben for mange års godt kollegaskab og for at sætte et stort aftryk på vores firma,” fortæller Michael Telling.

 

Relaterede artikler:

To nye partnere i hospitality-rådgivningsfirma

Fyret direktør får nyt job i chefrokade på hotelkæde

Kendt tidligere biludlejningsdirektør på museum