El Grito Drop Tower (PR-foto: Djurs Sommerland).

Tager hul på sæsonen med 60 meter høj nyhed

Djurs Sommerland tager tilløb til en ny sæson, der i år byder på en ny, 60 meter høj forlystelse. Samtidig tegner sæsonen i 2024 sig allerede til at blive god, oplyser forlystelsesparken.

Når Djurs Sommerland slår portene op for sæsonens første gæster den 27. april, løfter forlystelsesparken samtidig sløret for den højeste nyhed i sin mere end 40 år lange historie under navnet El Grito Drop Tower. Tårnet har en højde på 60 meter, og er bygget af den østrigske producent Funtime Industries.

El Grito Drop Tower er dobbelt så højt som parkens højeste rutsjebaner, Piraten og DrageKongen, og modige gæster, som begiver sig mod toppen, kan nyde et overblik over store dele af Djursland før turen ned, hvor gondolen når en topfart på 100 kilometer i timen.

Tårnet er en del af en større plan, fortæller Djurs Sommerlands administrerende direktør, Henrik B. Nielsen, i en pressemeddelelse.

”I samarbejde med internationale specialister har vi udviklet en masterplan for Djurs Sommerland, og med El Grito har vi taget første spadestik til viderevikling af vores populære Mexicoland. Sammen med Juvelen, der er Danmarks længste rutsjebane, har det nye droptårn status som en family thrill-forlystelse. Netop et droptårn har mange efterspurgt, men vi slutter ikke her, for vi har nye spektakulære oplevelser til børnefamilierne på tegnebrættet. Det glæder vi os til at løfte sløret for,” siger han.

De dødes dag i fokus
Djurs Sommerland oplyser, at parken arbejder med større fortællinger, som skal gøre indtryk på parkens gæster. Derfor skal mexicansk musik og farvestrålende vimpler give gæsterne mindelser om Dia de los Muertos, de dødes dag, som fejres i Mexico.

”I vores bestræbelser på at være Danmarks bedste forlystelsespark for legebørn, er det en prioritering, at forlystelserne er en del af en større fortælling, der giver oplevelsen et ekstra lag. Derfor investerer vi mange penge i at iscenesætte vores forlystelser. Det er specialopgaver, der tager tid at designe og opføre på det helt rette niveau,” siger Henrik B. Nielsen.

Djurs Sommerland melder i øvrigt, at årets sæson indtil videre tegner til at blive god. Således har rekordmange booket firma- og gruppeture, mens mange konfirmander også har booket billet til blå mandag. Derudover er der generelt positive bookingtendenser fra både danske og udenlandske gæster, oplyses det.

”Med sidste års store udvidelse af Dinosaurland med 3 nye forlystelser, og vores nye droptårn i år, tror og håber vi på, at vi går en ny rekordsæson i møde. Indikationerne her op til sæsonstart er i hvert fald meget positive,” fortæller Henrik B. Nielsen.

 

Relaterede artikler:

Fårup kommer ud af 2023 med pænt overskud

Snart får kørestolsbrugere nyt vandland

Tivoli ser frem til sæson med flere fejringer