Christina Wejlemann og Jakob Buus Møller Andersen. PR-foto.

Kursuscenter har fundet sin nye direktør

For en måned siden meldte direktøren på et sjællandsk kursuscenter sin afgang, da et nyt job dukkede op. Nu har man fundet en ny direktør, og hun kommer med mange års erfaring fra hotelbranchen.

I starten af Februar kom det frem, at 53-årige Jakob Buus Møller Andersen var blevet direktør for det 139 værelser store, nordsjællandske hotel og konferencecenter, Rungstedgaard.

Det betød samtidig, at Bautahøj Kursuscenter, som Jakob Buus havde stået i spidsen for i syv år, skulle på jagt efter en ny direktør. Det har det har kursuscentret nu fået i form af Christina Wejlemann, som er tiltrådt stillingen den 1. marts. Det oplyser Bautahøj i en pressemeddelelse.

“Det er med stor glæde og ydmyghed, at jeg påtager mig rollen som direktør for Bautahøj. Jeg ser frem til at bygge videre på det solide fundament, som Jakob og hans team har etableret, og jeg er fast besluttet på at fortsætte med at levere enestående service og oplevelser til vores gæster. Med et dedikeret hold og en passion for branchen ser jeg frem til at udforske nye muligheder og skabe endnu større succes for Bautahøj,” udtaler Christina Wejlemann.

Har mange års erfaring i branchen
Den nye direktør kommer til Bautahøj med flere års erfaring fra hotel- event- og mødesektoren. Mellem 2018 og 2022 var Christina Wejlemann konferencedirektør hos Søhuset Konferencecenter. Fra 2010 til 2018 arbejdede hun i DGI-byen, hvor hun blandt andet har være direktør for salg og chef for events of møder.

Fra 2008 til 2009 var Wejlemann hotelchef hos Helenekilde Badehotel. Hun har også været konferencechef hos Radisson Collection Royal Hotel, som i daglig tale er kendt som SAS-hotellet.

Inden da stod Christina Wejlemann for konferencer på Radisson SAS Falconer Hotel & Conference Center, og hun startede sin karriere som eventkoordinator på Helnan Phønix Hotel i Aalborg, hvor hun arbejdede mellem 1998 og 1999

En uforglemmelig rejse
Jakob Buus, der nu har forladt det 84 værelser store Bautahøj Kursuscenter, fortæller, at han overlader chefstolen til Christina Wejlemann med god ro i maven.

“Det har været en uforglemmelig rejse at lede Bautahøj i løbet af de sidste syv år. Jeg er stolt af de resultater, vi har opnået sammen, og jeg er dybt taknemmelig for det utrolige team og vores dedikerede gæster, der har gjort det muligt. Jeg forlader Bautahøj med stor tillid til, at stedet er i stand til at fortsætte sin succes under ny ledelse,” siger han.

 

Relaterede artikler:

Skiftedag: Hotel og konferencecenter har fået ny direktør

Erfaren direktør sætter sig i spidsen for feriecenter

Stor hotelkæde klar med sælger i det jyske