Stinge Gregersen Kold og Jakob Buus Møller Andersen. Pressefoto.

Skiftedag: Hotel og konferencecenter har fået ny direktør

Efter 17 år på Rungstedgaard har hotellets direktør nu valgt at takke af. Direktørens arvtager er dog allerede fundet og har sat sig i direktørstolen. Den nye mand på posten har mange års erfaring fra hotelbranchen.

Efter 17 år på posten som hoteldirektør for det 139 værelser store, nordsjællandske hotel og konferencecenter, Rungstedgaard, har Stine Kold valgt, at tiden er inde til at søge nye udfordringer. Det oplyser direktøren på LinkedIn.

”Nu har jeg haft fornøjelsen af 17 livlige år på Rungstedgaard, og jeg har meget at sige tak for. Skønne, dygtige og omsorgsfulde kolleger, smukke rammer, sjove udfordringer, intensiv læring, kæmpe grin, inspirerende samarbejdspartnere, krævende gæster, gode historier, magiske minder og meget mere,” skriver direktøren således.

Hun tilføjer:

”Jeg tror jeg har nået at prøve kræfter med det meste indenfor hospitality – selv at corona-teste gæsterne i 2020 og passe kollegernes og gæsternes børn under lærerlockouten i 2013.”

Ny direktør er allerede kørt i stilling
Selvom Stine Kold nu siger farvel til Rungstedgaard, er det dog ikke ensbetydende med , at der nu skal en længere rekrutteringsproces i gang og en periode ude nogen øverste chef.

I stedet har hotellet per 1. februar fået ny direktør i form af den 53-årige Jakob Buus Møller Andersen, som kommer fra en stilling som direktør for det 84 værelser store Bautahøj Kursuscenter & Hotel.

Han kommer til Rungstedgaard med en stor mængde erfaring fra hotelbranchen. Mellem 2013 og 2016 var han således hotelchef for Comwell Hotel Sorø, som sidste år i øvrigt blev overtaget af den norske hotelkæde CIC Hospitality.

Fra 2006 til 2013 var Jakob Buus Møller Andersen chef for FLSmidts konferencecenter Munkerupgaard, og inden da var han i næsten et år f&b manager for netop Rungstedgaard.

Den nye hoteldirektør startede sin karriere som kok, og han har blandt andet også været chefkok på Hotel d’Angleterre samt Hotel Kong Frederik.

Ud over sin lange karriere i hotelbranchen, har Jakob Buus Møller Andersen også siddet i flere bestyrelser. Fra 2022 til 2024 var han således medlem af Visit Fjordlandets bestyrelse, og aktuelt er han medlem af bestyrelsen hos Danske Konferencecentre samt den internationale organisation for konferencevenues IACC.

 

Relaterede artikler:

Hotelchef til nyt hotel hentet i egne rækker

Kendt rejsebureauprofil skifter til luksushotel

Erfaren profil bliver direktør for fynsk hotel