Mattias Karlsson. PR-foto.

Hotelchef til nyt hotel hentet i egne rækker

En stor dansk hotelkæde er lige nu ved at gøre klar til åbningen af et nyt, sjællandsk hotel senere på året. Nu har man sat ansigt på den kommende hotelchef, som roses for sine lederevner.

Til april næste år slår delvist danskejede Zleep Hotels for første gang dørene op for sit nye hotel centralt placeret i Hillerød med 95 værelser blot fem minutters gang fra byens store turistattraktion, Frederiksborg Slot.

Nu har man sat ansigt på, hvem der som hotelchef skal stå i spidsen for det nordsjællandske hotel, og det bliver Mattias Karlsson, som kommer fra en lignende stilling på det nu lukkede Zleep Hotel i Upplands Väsby i Sverige. Det oplyser Zleep Hotels i en pressemeddelelse.

Driftsdirektør i Zleep Hotels Birgitte Nørgaard beskriver Mattias Karlsson som en dygtig leder.

”Mattias Karlsson har været ansat hos os i Zleep Hotels siden maj 2023, og heldigvis er han lige så begejstret for Zleep konceptet, som vi er for ham og hans ledelsesevner. Jeg er særligt spændt på at se Mattias lede hotellet i Hillerød, så det kan opnå den succes, det fortjener,” siger driftsdirektøren således.

Taknemmelig for muligheden
Zleep oplyser, at man på baggrund af Mattias Karlssons erfaring fra branchen er trygge ved, at han vil drive det nye hotel med forståelse for hotelbranchens nuancer, fokus på god gæsteservice og en god relation til lokalsamfundet.

Før Karlsson kom til Zleep sidste år, var han chef for Västös Strand by First hotels i Sverige i godt to år. Han har i øvrigt også været chef for to yderligere svenske hoteller i den norske hotelkæde.

Hotelchefen har også været receptions- og konferencechef på herregårdshotellet Gimo Herrgård i Sverige. Mattias Karlsson blev en del af hotelbranchen i 2016. Han har også arbejdet på Radisson Blu Stockholm Arlanda og kom senere til Clarion Hotel Arlanda Airport.

”At få muligheden for at åbne og drive et helt nyt hotel – og så ovenikøbet i Hillerød, er jeg meget taknemmelig for. Jeg ser meget frem til at arbejde tættere sammen med mine kompetente kolleger i Danmark og resten af Zleep og H World organisationen,” siger Mattias Karlsson selv om sin nye stilling.

H World, også kendt som Huazhu Hotels Group, er i øvrigt den kinesiske koncern, der ejer 51 procent af Zleep-kæden. De blev en del af kæden i 2019, efter et opkøb af Deutsche Hospitality, som havde opkøbt de 51 procent af virksomheden fra kædens grundlægger, Peter Haaber, samme år.

Åbningen af Zleep-hotellet i Hillerød i april, bliver ikke årets første danske hotelåbning for kæden. I marts måned åbner Zleep også et motorvejshotel i Horsens, som får en kapacitet på 164 værelser.

 

Relaterede artikler:

Kendt rejsebureauprofil skifter til luksushotel

Ny mand i partnerkredsen hos Telling & Nesager

Erfaren profil bliver direktør for fynsk hotel