Michael Lynderup Kjeldsen. PR-foto.

Erfaren direktør sætter sig i spidsen for feriecenter

Et stort nordjysk feriecenter har netop fået ny direktør. Det drejer sig om en erfaren profil med ledelseserfaring fra både hotel, vandrerhjem og resorts.

En ny direktør har netop sat sig i direktørstolen på Feriecenter Slettestrand, som råder over 50 ferielejligheder og tre feriehuse.

Den nye direktør hedder Michael Lynderup Kjeldsen, og han kommer til feriecenteret med et bredt kendskab og baggrund inden for turist, oplevelses- og overnatningsbranchen, oplyser feriecentret i en pressemeddelelse.

”Michaels rygsæk er fyldt med erfaring fra blandt andet Lübker Golfresort, Danhostelkæden og Hotel Fuglsangcentret, og hans passion for et godt og nærværende værtskab, branchen generelt og hans engagement for at skabe uforglemmelige oplevelser for gæsterne, gør ham til det ideelle valg som ny direktør,” udtaler John Kronborg, bestyrelsesformand for Feriecenter Slettestrand A/S.

Afløser direktør gennem otte år
Det feriecenter, som Michael Lynderup Kjeldsen nu sætter sig i spidsen for, går efter at være en af Danmarks førende destinationer for mountainbikeentusiaster fra både ind- og udland. Man lægger også vægt på at have tilbud til turister, der vil på handicap- og familieferier med fokus på afslapning og velvære ved Vesterhavet.

“Jeg er utrolig stolt over at være blevet valgt som ny direktør for Feriecenter Slettestrand. Jeg glæder mig til at skabe personlige relationer og oplevelser for vores gæster sammen med det meget motiverede og dygtige personale på Feriecenter Slettestrand,” siger Michael Lynderup Kjeldsen.

Den nye direktør afløser Kristian Kronborg Skjødt, som selv var direktør igennem otte år, og som har valgt at tage på orlov i en periode for at fokusere på familielivet. Han forlader en virksomhed, som i 2022 opnåede et overskud på 648.000 kroner og havde en egenkapital på 22,4 millioner kroner.

Michael Lynderup Kjeldsen kommer fra en stilling som administrerende direktør for Rold Skov Golfklub, hvor han har været siden november 2021. Forinden var han hotelchef for Hotel Nor, og han har blandt også været chef hos Lübker Golf & Spa Resort, administrerende direktør for Danhostel Hobro og Reception- Salg- Konference- Marketing og Eventchef på Fuglsangcentret.

 

Relaterede artikler:

Stor hotelkæde klar med sælger i det jyske

Ny chef skal trække turister og events til Svendborg

Legoland-direktør skifter: ”Jeg fik lov at prøve alt”