Rikke Gandrup, administrerende direktør i Color Hotel Skagen. (Foto: Color Hotel Skagen)

Hotel bygger ny værelsesfløj for tocifret millionbeløb

Skagens største hotel laver sin hidtil største investering, når det opfører en ny værelsesfløj med 32 energirigtige værelser. Byggeriet forventes afsluttet i juni 2025.

Gæster hos Color Hotel Skagen kan om et års tid træde ind ad døren i helt nye værelser.

Således har Skagens største hotel, der råder over 157 værelser, besluttet at bygge en ny værelsesfløj med 32 energirigtige værelser. Byggeriet bliver hotellets hidtil største investering.

”Vi er meget begejstrede for det kommende byggeri, som er vores største investering i mere end tyve år. Vi opfører en ny værelsesfløj, der forener byens karakter og vores unikke placering midt i Skagens storslåede natur og hedelandskab,” fortæller Rikke Gandrup, administrerende direktør i Color Hotel Skagen.

Color Hotel Skagen vil nedbryde en bygning med hotellejligheder for at give plads til den nye værelsesfløj.

Nyt byggeri er tro mod Skagens ånd
Rikke Gandrup fortæller, at hotellet var gennem en grundig proces, hvor alle muligheder blev undersøgt.

”Her var konklusionen tydelig, at den bedste løsning var at opføre et tidssvarende og energirigtigt byggeri frem for en gennemgribende renovering. Arkitekturen i det nye byggeri er tro mod Skagens ånd og tager udgangspunkt i et klassisk Skagen længehus, mens det omkringliggende hedelandskab trækkes helt ind i gården,” lyder det.

HP Byg fra Aalborg skal være entreprenør på projektet, og virksomheden glæder sig til at være en del af et ambitiøst og spændende projekt. Color Hotel Skagen lægger vægt på, at projektet bliver udført med respekt for gæster og naboer.

”Som firestjernet hotel er vi vant til løbende at forny hotellet, og vi har et personale, der er superdygtige til at finde løsninger uden at det er til gene for gæster og naboer,” siger Rikke Gandrup.

Faciliteter er blevet opgraderet
Det er langt fra første gang, at Color Hotel Skagen går i gang med et nyt byggeprojekt. I den seneste håndfuld år har hotellet investeret i at ombygge hotellets faciliteter.

Hotellet har blandt andet bygget en opvarmet udendørs pool samt spa- og boblebad og sauna. 24 af hotellets ferielejligheder har fået nye møbler, og hotellets suiter er blevet opgraderet med spabade og nyt inventar på badeværelser.

Blandt øvrige projekter er Color Hotel Skagens restaurant blevet udvidet med flere siddepladser, ligesom der sidste år er blevet investeret i en ombygning af køkkenet.

Color Hotel Skagen er ejet af rederiet Color Lines danske selskab, Color Transport A/S. Hotellet blev overtaget af rederiet i 1996, og det har siden markedsført hotellet til sine kunder. Mellem 40 og 45 procent af gæsterne hos Color Hotel Skagen er da også fra Norge.

 

Relaterede artikler:

Hotel øger overskud efter ombygning

Hotel investerer tocifret millionbeløb i renovering

Her er de rigeste hoteller i Nordjylland