Som et led i renoveringen af Color Hotel Skagen har hotellet blandt andet ombygget sit køkken. PR-foto.

Hotel investerer tocifret millionbeløb i renovering

Skagens største hotel har de seneste år investeret i renovering og ombygning. Med en stor ejer i ryggen, håber hotellet på at se en vækst i belægningen.

Color Hotel Skagen går efter at øge belægningen. Derfor har hotellet, som ejes af det norske rederi Color Line, de seneste år foretaget investeringer, som skal gøre hotellet mere attraktivt for turister. Det skriver Color Hotel Skagen i en pressemeddelelse.

I 2022 præsenterede hotellet således en række fornyelser. 24 ferielejligheder ud af hotellets i alt 149 værelser og lejligheder har fået nye møbler, hotellets suiter er blevet opgraderet med spabade og nyt inventar på badeværelser, hotellets restaurant er blevet udvidet med flere siddepladser, mens konference- og selskabslokaler er blevet udstyret med nye møbler, belysning og lydudstyr.

Derudover har hotellet lagt nye tæpper fremstillet af genbrugsmateriale på alle gangarealer og hotelværelser i hotellets hovedbygning.

I januar indledte hotellet ligeledes året med en ombygning af hotellets køkken, som nu står færdigt.

”Vi har investeret cirka 17 millioner kroner i de her vedligeholdelsesprojekter, fordi vi sammen med vores ejer, Color Line, tror på hotellets fremtid. Vi er Skagens største hotel, og jo flere gæster vi kan tiltrække både i og uden for højsæsonen, jo bedre er det også for byens restauranter og forretninger, som vores gæster gerne besøger,” siger hotellets direktør, Rikke Gandrup.

Hun oplyser i øvrigt, at man har foretaget investeringerne på baggrund af, hvad gæster aktuelt foventer af et 4-stjernet hotel.

I forbindelse med renoveringen har hotellet også nedlagt to værelser til fordel for større omklædningsrum og en kantine til hotellets personale.

Moderselskab satte omsætningsrekord
Norske Color Line, som ejer Color Hotel Skagen, oplyste tidligere i år i et midlertidigt regnskab, at selskabet i 2022 slog sin egen omsætningsrekord på trods af, at starten af 2022 var præget af coronapandemien.

Color Lines driftsindtægter blev sidste år 5,8 milliarder norske kroner, cirka fire milliarder danske kroner, mens driftsresultatet, EBITDA (indtjening før renter, skatter og afskrivninger) blev 1,2 milliarder norske kroner, over 800 millioner danske kroner, har rederiet tidligere skrevet i en pressemeddelelse.

Rederiet meddelte desuden, at der blev sat omsætningsrekord på alle rederiets ruter. Samtidig har Color Line oplyst til Standby.dk, at rederiets danske selskab med 900 millioner danske kroner har stået for mere end 25 procent af rederiets samlede omsætning.

 

Relaterede artikler:

Henter politisk direktør på Christiansborg

Boom i antallet af spahoteller

Efter Scandic-farvel: Ny ejer åbner hotel i større by