Fra venstre: Direktør og medejer af Feriepartner Sønderborg Mikkel Jørgensen og den nye bureauleder Katrine Carlsson. (Foto: Feriepartner Sønderborg | PR)

Ny bureauleder har fortid hos kongehuset og på TV

Feriepartner Sønderborg har netop ansat en bureauleder, der tidligere har haft en hverdag i de royale gemakker og foran tv-kameraer. Hun skal blandt andet skaffe flere udlejningshuse.

Med påsken lige rundt om hjørnet er der udsigt til, at årets sæson for feriehusudlejning for alvor går i gang. Det er man i færd med at forberede sig på hos Feriepartner Sønderborg, hvor der netop er blevet ansat en ny bureauleder.

Det er Katrine Carlsson, der fremover skal lede bureauet i Sønderborg. Hun får blandt andet til opgave at øge antallet af udlejningshuse, som der er i porteføljen, samt at indfri det potentiale, man mener, der er lokalområdet, oplyser Feriepartner.

Har arbejdet for dronning Margrethe
Den nye bureauleder er uddannet inden for Miljøplanlægning og Kommunikation. Efter sin studietid har Carlsson arbejdet 16 år hos kongehuset med blandt andet service og rengøring. Hun har været kammerjomfru for prinsesse Benedikte og kammerjomfruassistent for dronning Margrethe.

Siden sin tid ved hoffet har hun været driftsleder ved Sandberg Gods, receptionschef ved Enjoy Resorts og gjort sig som rengøringsekspert i TV 2-programmet ’Det rene vanvid’.

”Som lokal sønderjyde ser jeg meget frem til at indtræde i rollen som bureauleder hos Feriepartner Sønderborg, hvor jeg vil arbejde dedikeret med at styrke vores synlighed og sikre en høj serviceoplevelse,” siger Katrine Carlsson om sin nye ansættelse.

”Jeg tror på, at en dybdegående forståelse for vores kunders individuelle ønsker er nøglen til at skabe en ekstraordinær serviceoplevelse, så jeg glæder mig til at etablere en personlig relation til både husejere, gæster og samarbejdspartnere.”

Vil være mere tilgængelige
Feriepartner Sønderborg er et af tre udlejningsbureauer, der skiftede hænder sidste år, da de blev overtaget af Jan Brusgaard, der er direktør for Feriepartner Thy og står bag otte nordjyske bureauer, samt Mikkel Jørgensen, der. udover at være medejer, i dag fungerer som direktør.

Ifølge direktøren for det sønderjyske bureau ønsker man i første omgang at øge tilgængeligheden og etablere en dialog med såvel lejere som udlejere, og den ambition mener han, at den nye bureauleder kan hjælpe med at indfri.

”Katrine er meget målrettet og fyldt med energi, så jeg er overbevist om, at hun er det rette valg til lige netop bureauet i Sønderborg. Derudover glæder jeg mig til at vi bliver lidt flere hænder, så vi kan være endnu mere tilgængelige overfor vores gæster og husejere,” udtaler Mikkel Jørgensen.

Katrine Carlsson har første arbejdsdag den 2. april.


Relaterede artikler:

Feriepartner åbner nyt bureau på Fanø

Feriepartner åbner nyt bureau på Vestkysten

Erfarne kræfter overtager tre Feriepartner-bureauer