Fra venstre: Tiltrædende direktør og ny medejer af bureauerne Mikkel Jørgensen sammen med Torben Jersild, Jane Jersild og Mette Jersild, der overdrager ejerskabet ved årsskiftet. (Foto: Feriepartner | PR)

Erfarne kræfter overtager tre Feriepartner-bureauer

Flere af Feriepartners udlejningsbureauer får snart nye ejere, da de nuværende siger farvel til kæden, fordi de vil koncentrere sig om at udleje blandt andet slotte og herregårde.

Ved årsskiftet træder nye ejere til hos Feriepartner Sønderborg, Feriepartner Fyn, Ærø og Langeland samt Feriepartner Sydøstjylland, hvilket betyder, at ansvaret for udlejningen af flere end 500 privatejede feriehuse skifter hænder.

De hidtidige ejere Jane og Torben Jersild og deres medejer Mette Jersild har valgt at afhænde bureauerne for i stedet at fokusere på udlejning af slotte, herregårde og jagthytter gennem virksomheden Slotsferie Danmark, som de indtil nu har drevet sideløbende.

”Der ligger mange overvejelser forud for ejerskiftet, og vi er utroligt stolte af, at vi har fået lov til at være en del af feriehusbranchen i mere end 50 år. Vi er glade for at kunne overdrage stafetten til erfarne kræfter således, at vores mange loyale sommerhusejere fortsat er i gode, solide hænder,” siger Torben Jersild. 

Bureauchef bliver direktør
Den ene af de to nye medejere er Jan Brusgaard, der er direktør for Feriepartner Thy, som har til huse i Nørre Vorupør. Brusgaard står bag otte nordjyske bureauer, som er en del af i Feriepartner-kæden, og han overtager familien Jersilds bureauer sammen med tiltrædende direktør Mikkel Jørgensen.

Sidstnævnte var 17 år, da han startede sin karriere i feriehusbranchen som ungarbejder hos Feriepartner Thy, og siden dengang har han været tilknyttet flere forskellige bureauer inden for udlejningskæden.

I forbindelse med overtagelsen skifter Mikkel Jørgensen Nordjylland ud med Fyn, da han flytter sydpå, og slår sig ned med såvel arbejdsplads som bopæl i Middelfart, hvorfra han vil varetage den daglige drift af bureauerne.

Ønsker at styrke tilstedeværelsen
Ifølge Mikkel Jørgensen er ambitionen på nuværende tidspunkt at fortsætte den kurs, som man hidtil har navigeret efter hos bureauerne, men de nye ejere drømmer også om, at de kan udvide udlejningsforretningen yderligere.

”Vi ser virkelig frem til at påtage os de spændende udfordringer, der venter i det nye år. I samarbejde med de to teams i Middelfart og Sønderborg glæder vi os til at bevare den velkendte service og stabilitet for både feriehusejere og -lejere samtidig med, at vi vil styrke Feriepartners tilstedeværelse i Syddanmark.”

Feriepartner råder over 32 bureauer, der varetager udlejningen af omkring 8.000 feriehuse. I sidste måned etablerede man også et bureau på Fanø, hvor kæden ellers ikke har været til stede. Dette er Jan Brusgaard ligeledes medejer af.


Relaterede artikler:

Feriepartner lapper sidste hul på landkortet

Inflation sender udbuddet af feriehuse i vejret

Stor udlejer overtager feriehuse fra turistforening