Lars Lundsgaard tv. og Mads Buch Jensen th. er de nye ansigter udadtil i Feriepartners nye bureau i Ålbæk. PR-foto.

Stor feriehusudlejer styrker nordjysk tilstedeværelse

Feriepartner øger nu sin tilstedeværelse i det nordjyske med åbningen af et nyt feriehusbureau. Det skyldes en stigende interesse for sommerhusferie i Danmark, lyder det.

Feriepartner spår, at 2024 bliver et år med historiske høj efterspørgsel på sommerhusferie i Danmark. I januar meddelte Feriepartner således, at antallet af feriehusbookinger lå 20 procent højere end på samme tid sidste år.

Den stigende efterspørgsel får nu Feriepartner i den nordjyske by Tversted til at åbne et nyt bureau i Ålbæk. Det oplyser Feriepartner i en pressemeddelelse.

”Det glæder os, at vi nu kan udvide vores lokale tilstedeværelse i Ålbæk, da vi allerede i dag formidler udlejning på mere end 65 feriehuse i området mellem Ålbæk og Skagen. Vi oplever allerede nu stor opbakning fra husejerne og lokalområdet generelt, så vi ser frem til at kunne slå dørene op den 1. februar,” lyder det fra Mads Buch Jensen, salgschef og partner hos Feriepartner-bureauerne i Tversted og Ålbæk.

Det nye kontor i Ålbæk vil blive drevet af Mads Buck Jensen sammen med bureauleder i Tversted, Lars Lundsgaard, som overtog lederskabet a Feriepartners nordligste kontor i december 2023.

Ser stort potentiale
Grunden til, at valget netop er faldet på Ålbæk, er ifølge Mads Buch Jensen fordi, at byen på Skagens Oddes østkyst rummer et stort potentiale. Og Feriepartner har allerede været i dialog med flere feriehusejere, som ønsker at udleje genne Feriepartners nye udlejningsbureau.

”Ålbæk har virkelig noget særligt at byde på, og det er fantastisk at se, at flere husejere allerede viser interesse for at leje deres sommerhus ud gennem vores nye samarbejde. Vi er overbeviste om, at udlejning af feriehuse ikke kun gavner ejerne, men også har en positiv effekt på lokalsamfundet ved at skabe flere job inden for serviceindustrien, herunder restauranter, butikker og turistguider. Vi glæder os til at komme i gang,” udtaler Mads Buch Jensen.

Med torsdagens åbning af det nye bureau i Ålbæk har Feriepartner nu lokale bureauer i 33 danske feriebyer. Alt i alt udlejer Feriepartner knap 8.000 feriehuse i hele Danmark, oplyser den store feriehusudlejer.

Mangler kapacitet i Nordjylland
Det er nok ikke en tilfældighed, at det lige netop er i Nordjylland, der bliver åbnet et nyt lokalkontor. Flere steder i landsdelen overstiger efterspørgslen på sommerhusferie ifølge Feriepartner den tilgængelige kapacitet, og det til trods for at flere sommerhusejere end tidligere er begyndt at udleje deres ferieboliger i Nordjylland, oplyste Feriepartner for nylig.

Feriepartner anslår således, at blot 23 procent af husene i landsdelen bliver udbudt til udlejning. Det til trods for, at Feriepartner sidste år oplevede, at antallet af nordjyske sommerhuse udlejet igennem feriehusudlejeren steg med 10 procent.

I alt anslår Feriepartner, at der er 35.000 sommerhuse på tværs af Nordjylland.

 

Relaterede artikler:

”Man må næsten knibe sig i armen”

Henter ny bureauleder fra egne rækker

Udlejer ærgrer sig: Mangler sommerhuse i landsdel