DanCenters indiske ejer, Ritesh Agarwal, er i disse dage i Danmark for at møde boligejere og forretningspartnere. (PR-foto: DanCenter)

DanCenter-ejer på charmeoffensiv i Danmark

I den seneste tid er DanCenter blevet kritiseret fra flere fronter. Nu er DanCenters indiske ejer på rundrejse i Danmark for at adressere udfordringerne.

DanCenter har i den seneste tid været udsat for kritik fra både husejere, kunder og leverandører. Det skyldes, at lejere har oplevet at få aflyst deres bookinger få uger før deres ferie, mens mange lejere og husejere også har oplevet, at det er meget svært at komme i telefonisk kontakt med feriehusbureauet, som formidler udlejningen af omkring 8.000 danske feriehuse.

Nu er DanCenters indiske ejer, Ritesh Agarwal, fra den 15. til den 17. april i Danmark, hvor han gæster København, Aalborg og Aarhus for at møde DanCenters forretningspartnere, boligejere, leverandører, medarbejde samt lederne på bureauets lokalkontorer. Det oplyser DanCenter i en pressemeddelelse.

Ritesh Argarwal ejer DanCenter gennem den indiske udlejningsplatform OYO, som ud over at drive hoteller og formidle feriehuse, også udvikler teknologiprodukter i mere end 35 lande med investorer som Microsoft og Airbnb i ryggen.

Vil adressere kundernes bekymringer
Den indiske ejer er her konkret for at adressere de problemer, som man lige nu kæmper med, samt for at fremlægge løsninger på udfordringerne og oplyse om DanCenters fremadrettede strategi.

På en kundemesse i Blåvand vil Ritesh Agarwal desuden også adressere kundernes bekymringer, fremgår det af pressemeddelelsen. Han skal også mødes med embedsmænd hos Invest in Denmark, en organisation under Udenrigsministeriet, der arbejder for at tiltrække investeringer til Danmark.

“Jeg er forpligtet til at adressere de udfordringer, DanCenter har stået overfor, og genoprette tilliden hos vores partnere, boligejere og kunder. Derfor er jeg fast besluttet på at arbejde tæt sammen med alle vores teams og interessenter for at forbedre vores ydelser og levere enestående service,” forklarer Ritesh Agarwal.

DanCenter oplyser, at Ritesh Agawal fremover vil være i Danmark regelmæssigt for at sikre, at DanCenters drift og kundeservice er i tråd med den danske kultur samtidig med, at DanCenter kan drage nytte af moderselskabets teknologiske ekspertise og globale erfaring.

Styrket callcenter og nye medarbejdere
Blandt de løsninger, som OYO allerede har fremlagt i de danske medier, er blandt andet en styrkelse af DanCenters callcenter for at forkorte tidsrummet, kunder skal vente i kø, når de ringer.

Man har for nylig introduceret en SOS e-mail til lejere, men det har vist sig, at kunderne stadig foretrækker telefonopkald, har DanCenter tidligere oplyst.

Ud over styrkelsen af callcenteret ansætter DanCenter hen over året også 50 nye medarbejdere inden for boligejerrådgivning, forretningsudvikling og kundeservice, som skal bidrage til, at både kunder og boligejere oplever en bedre service fra udlejningsbureauet.

 

Relaterede artikler:

Lover forbedret service: DanCenter ansætter 50 nye medarbejdere

DanCenter lover styrket kundeservice efter kritik

DanCenter dropper tilgodebeviser efter kritik