Dorthe Malling Nielsen og Henrik Jørgensen bemander Feriepartner Fanø. Foto: Feriepartner.

Feriepartner åbner nyt bureau på Fanø

Feriepartner søger at styrke sin position på markedet i en tid, hvor der er stor efterspørgsel på leje af feriehuse. Derfor åbner man nu et nyt udlejningsbureau på Fanø.

Feriehusudlejerne oplever stor efterspørgsel i disse dage. Den 21. marts meddelte Danmarks Statistik, at der ultimo januar booket 63.600 husuger i marts og april måned, hvilket er ny påskerekord.

Derfor annoncerer Feriepartner nu åbningen af sit første bureau på Fanø, lyder det fra Feriepartner i en pressemeddelelse.

”Vi er utroligt glade for, at vi med åbningen af et nyt bureau på Fanø nu i endnu højere grad kan imødekomme den stigende efterspørgsel, vi oplever fra både husejere og gæster i området. Åbningen understøtter desuden Feriepartners mål om at være tilgængelig og tæt på husejere og gæster i hele landet,” fortæller bureaulederen hos Feriepartner Fanø, Henrik Jørgensen.

I 2023 var der ifølge Danmarks Statistik 693.401 overnatninger i feriehuse på Fanø, og Feriepartner vurderer, at 2024 også bliver et år med fulde huse på vadehavsøen, lyder det.

Går efter at udvide sortiment
Feriepartners nyeste bureau bliver drevet af bureauleder Henrik Jørgensen og ferierådgiver Dorthe Malling Nielsen, der ifølge Feriepartner har stor erfaring fra branchen og et indgående kendskab til Fanø som feriedestination. De to har arbejdet sammen på øen i de seneste seks år.

Op til højsæsonen 2024 vil de nye bureau fokusere på at udvide sortimentet af huse, som bliver lejet ud, så udbuddet kan matche efterspørgslen. Indtil videre går det godt, fortæller Henrik Jørgensen.

”Vi får rigtig mange henvendelser fra husejere, der gerne vil leje deres hus ud gennem Feriepartner, og det er vi meget taknemmelige for, da udlejning af feriehus bidrager til vækst og liv året rundt i lokalsamfundene,” siger han.

Han tilføjer:

”Men vi har brug for endnu flere kvalitetshuse, hvis vi skal følge med den høje efterspørgsel. Vi kan især mærke en stor interesse fra tyskerne, der historisk har udgjort op mod 90 procent af sommerhusovernatningerne på øen, men også de danske gæster efterspørger sommerhusferie, så potentialet er kæmpestort.”

Med åbningen af det nye bureau har Feriepartner nu 35 lokalt forankrede udlejningsbureauer fordelt i hele landet, oplyser Feriepartner.

 

Relaterede artikler:

Feriepartner åbner nyt bureau på Vestkysten

Erfarne kræfter overtager tre Feriepartner-bureauer

Feriepartner lapper sidste hul på landkortet