Søndervig Strand. Foto: Mitch Wiesinger.

Feriepartner åbner nyt bureau på Vestkysten

I jagten på at få flere ejere til at udleje deres feriehuse, åbner Feriepartner nu et nyt feriehusbureau på den jyske vestkyst. Direktøren fortæller, at man ønsker at være på fornavn med udlejerne.

Snart åbner et nyt Feriepartner-bureau i Søndervig. Det er Feriepartner Hvide Sande, der har igangsat planerne, og allerede til foråret vil bureauet være åbnet.

Brian Madsen, direktør i Feriepartner Hvide Sande, fortæller, at Feriepartner vurderer, at det vil appellere til mange feriehusejere i Søndervig, at der er et lokalforankret bureau, som er fysisk til stede i byen. Samtidig vurderer man, at Søndervig står stærkt på markedet. Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

”Søndervig er i dag så stærkt et brand, at det på alle måder giver mening at skille vores sommerhuse i Søndervig-området – herunder Klegod, Houvig og Lodberg Hede – ud som en selvstændig enhed,” siger Brian Madsen.

Husejere vil overveje at skifte til mindre bureauer
I praksis vil Feriepartner Hvide Sande åbne et kontor i Søndervig, hvor Mette Haahr Mathiesen fra Feriepartner Hvide Sande vil komme til at fungere som daglig leder. Derudover vil man ansætte i hvert fald to nye ferierådgivere, som skal betjene kontoret.

Brian Madsen oplyser, at han for tiden har observeret forskellige opkøb og konsolideringer i branchen, og mens det betyder, at nogle spillere vokser sig større, vurderer han, at det vil øge appetitten for at skifte til mindre, lokale udlejere blandt feriehusejere i området.

Med Feriepartner Søndervig er det meningen, at bureauet kan være på fornavn med både husejere og gæster, og samtidig vil man geninvestere provenuet lokalt.

Har styrket brand i Nordjylland
Mens Feriepartners bureauer i praksis fungerer som selvstændige virksomheder, har endnu et Feriepartner-bureau i Tversted i Nordjylland også valgt at styrke sin lokale tilstedeværelse.

Det skete den 1. februar, og der er tale om om et nyt bureau i Ålbæk, så Feriepartner nu er repræsenteret på hver af Skagens Oddes kyster.

Med torsdagens åbning af det nye bureau i Ålbæk har Feriepartner nu lokale bureauer i 33 danske feriebyer. Alt i alt udlejer Feriepartner knap 8.000 feriehuse i hele Danmark, oplyser den store feriehusudlejer. Når bureauet i Søndervig åbner til foråret, stiger antallet dermed til 34 danske feriebyer.

 

Relaterede artikler:

Stor feriehusudlejer styrker nordjysk tilstedeværelse

Fem store feriehusudlejere går sammen om at tiltrække tyskere

Udlejer ærgrer sig: Mangler sommerhuse i landsdel