Mette Bonderup. PR-foto.

Koncernchef ringede med uventet tilbud

Hun havde ikke set det komme, da koncernchefen ringede med tilbud om en direktørtitel. Nu kan Mette Bonderup fejre 25 år under Comwells tag.

I denne uge er det 25 år siden, at Mette Bonderup for første gang trådte ind over dørtærsklen til Comwell Rebild Bakker, hvor hun var blevet ansat som receptionist.

Hendes karriere tog dog en drejning i 2004, som hun ikke havde forudset. Mette Bonderup var blot året forinden kommet tilbage fra sin anden barsel og arbejdede med booking og salg. Telefonen ringede, og i røret havde hun den daværende koncernchef i Comwell Preben Nesager.

”Om jeg ville overtage posten som direktør på Rebild Bakker? Den tidligere direktør var stoppet og koncernchefen fortalte, at de hos mig så de evner, der var brug for,” fortæller Mette Bonderup om det overraskende telefonopkald.

Landede på den rette hylde
Mette Bonderup var i 2004 i begyndelsen af 30’erne, havde to små børn og en mand, der var selvstændig. Et direktørjob var altså ikke umiddelbart foreneligt med fleksible arbejdstider og den hverdag, hun netop lige havde fået styr på. Alligevel ringede hun dagen efter og sagde ja tak til stillingen. Og efter en uge var det formelle på plads.

”Selvfølgelig var jeg spændt, da mine kollegaer fik at vide, at det var mig, der var den nye hoteldirektør. Og pludselig var det mig, som folk gik til med alle mulige spørgsmål. De første år var der selvfølgelig ting, jeg ikke vidste, og der var også situationer, hvor jeg var usikker, men jeg var aldrig bange for, at det ikke skulle gå, for jeg fik god opbakning”,

Siden da har hoteldirektøren ikke set sig tilbage. Direktørstillingen viste sig at være hendes rette hylde, fortæller Mette Bonderup.

”Det blev aldrig noget problem, at jeg sagde ja, og jeg må jo indrømme, at jeg ikke kunne være landet på en bedre hylde – det er her, jeg hører til. Det tænker og mærker jeg hver evig eneste dag, når jeg bevæger mig ind ad døren på hotellerne,” siger hun.

Direktør for to hoteller
I dag er Mette Bonderup fortsat direktør for Comwell Rebild Bakker, men har sidenhen også overtaget ledelsen af Comwell Hvide Hus i Aalborg. Dermed står hun i spidsen for 110 faste medarbejdere og en værelseskapacitet på 348 værelser på de to nordjyske hoteller.

I dag siger direktøren, at det viser, hvor meget som kan lade sig gøre i hospitalitybranchen.

”Alt kan lade sig gøre, det kræver bare planlægning. Den dag i august var starten på en fantastisk rejse, og i dag sidder jeg som direktør for to hoteller. Jeg har ikke nogen lang uddannelse og min holdning er, at hvis du kan og vil, så er det meste faktisk muligt. Du skal være modig og gribe chancen, når den er der,” siger Mette Bonderup.

 

Relaterede artikler: 

Direktørskifte varsler ny strategi for Zleep

Medieprofil bliver ny direktør for turistattraktion

Atter en destinationsdirektør stopper