Hotel Vejlefjord. PR-foto.

Gæster udpeger bedste konferencehotel

Danmarks største hotelkæde spørger hvert år erhvervsgæster, hvilket hotel de foretrækker at bo på, når de er på farten. I år har gæsterne peget på et spahotel i Jylland.

Small Danish Hotels uddeler hvert år en pris til det hotel blandt de mere end 60 kroer, hoteller, slotte og badehoteller, som har medlemskab i kæden, og som gæsterne har udpeget til at være det bedste hotel for forretningsrejsende.

Prisen med navnet Årets business hotel er en forbrugerpris, som uddeles på baggrund af en afstemning blandt kædens gæster og uddeles i forbindelse med Small Danish Hotels’ generalforsamling. Gæstevurderingerne tager blandt andet højde for gæsternes generelle tilfredshed, og hvorvidt de finder hotellet anbefalelsesværdigt.

Til årets generalforsamling var det Hotel Vejlefjord, der fik titlen som Årets business hotel 2022, og hotellets gæster fremhæver særligt hotellets faciliteter, en god service og naturen omkring hotellet som noget, der får hotellet til at skille sig ud fra mængden. Small Danish Hotels oplyser ikke, hvor mange stemmer, hotellet har fået.

”Det er fuldt fortjent, at Hotel Vejlefjord får denne anerkendelse fra vores erhvervsgæster. Hotellet er et af Danmarks mest eftertragtede spa- og wellness-steder, og muligheden for at kombinere business og pleasure tilføjer en væsentlig dimension til konferenceproduktet”, siger Finn Kræfting, administrerende direktør hos Small Danish Hotels i en pressemeddelelse.

Erhvervsgæster efterspørger socialt samvær
Flemming Jakobsen, direktør for Hotel Vejlefjord, fortæller, at han er stolt af prisen. Ifølge ham forsøger hotellet at skabe oplevelser for deres erhvervsgæster, der rækker ud over det rent faglige.

”Vi oplever, at vores businessgæster gerne vil have skræddersyede møde- og konferencekoncepter, som både favner det faglige og det sociale. Moderne mødefaciliteter er selvfølgelig en hygiejnefaktor, mens de ekstra oplevelser skaber faglige resultater, styrker fællesskabet blandt deltagerne og løfter hele den samlede oplevelse,” siger Flemming Jakobsen.

Ud over de rosende ord fra gæsterne, som følger med prisen, får vinderen af prisen også 10.000 kroner af Small Danish Hotels.

Vandt pris som bedste jyske hotel
Kåringen som Årets business hotel hos Small Danish Hotels er ikke den første pris, som Hotel Vejlefjord løber med.

Hotellet vandt sidste år prisen som bedste hotel i Jylland ved Danish Travel Awards 2022, som uddeles af Check-in.dk, Standby.dk, Turisme24.dk og Travelmedia Nordic. Prisens vindere udpeges af Epinions forbrugerpanel bestående af mere end 2.600 deltagere.

Panelets deltagere giver kandidaterne en score fra 0-10, hvis de har benyttet produktet de seneste 24 måneder. En slutscore danner grundlag for kåring af vinderne, og heri indgår tre dimensioner, henholdsvis antal respondenter, gennemsnitskarakter og den såkaldte Netpromotor-score.

Hotellet er i år også nomineret til prisen som Danmarks Bedste Venue, som uddeles af organisationen Danske Konferencecentre baseret på respons fra gæsterne hos de nominerede konferencevenues.

 

Relaterede artikler:

Jagter hotelbygninger i København

International kæde vil åbne hoteller på stribe

Hotel solgt for anden gang på et år