Genner Hoel Pandekagehus og Camping består blandt andet af oplevelsesparken High Park Sønderjylland. Foto: Destination Sønderjylland | Peter Bjerke.

Stor interesse for salg af oplevelsespark

I Sønderjylland blev en kombineret oplevelsespark of campingplads i sommers sat til salg. Siden da har interessen for at købe været stor.

I august måned meddelte ægteparret Tine og Poul Eriksen, at de har sat deres livsværk, Genner Hoel Pandekagehus og Camping til salg for knap 15 millioner kroner.

Modsat hvad navnet antyder, er der ikke blot tale om en campingplads. Med i pakken følger også en restaurant samt oplevelsesparken High Park Sønderjylland, som råder over 20 svævebaner og klatrebaner i helt op til 25 meters højde samt en minigolfbane med 18 huller.

Siden salget blev annonceret, er der endnu ikke fundet nogen køber, men interessen er stor, meddeler Morten Dahl Rask, der er direktør og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech i Aabenraa, til JydskeVestkysten. Han fortæller, at han aldrig har oplevet så stor interesse for køb af en ejendom.

”Det fortæller de også ude på Pandekagehuset. Alle har læst eller hørt om salget, og der er rigtig mange nysgerrige. Interessen er virkelig massiv,” siger han.

I dialog med flere potentielle købere
Morten Dahl Rask fortæller, at der lige nu er dialog med flere potentielle købere. Der er dog endnu ikke kommet reelle bud på bordet, og processen er da hellere ikke nået længere, end at direktøren fortæller, at nye interesserede købere stadig kan nå at melde sig på banen.

Tine og Poul Eriksen har ejet Genner Hoel Pandekagehus og Camping siden 2012. Det er dem, der har udvidet konceptet til det, det er i dag.

Ægteparret driver virksomheden som enkeltmandsvirksomhed, og derfor ikke forpligtede til at offentliggøre sit regnskab. Selv siger de dog, at det er en succes, de sælger.

De har dog oplyst, at de i 2021 solgte 50.000 pandekager i deres restaurant. Derudover blev Genner Hoel Pandekagehus og Camping i 2022 kåret til årets virksomhed af Aabenraa Erhvervsforening. I løbet af 2023 har ægteparret udvidet oplevelsesparkens minigolfbane.

Morten Dahl Rask har tidligere oplyst, at man håber på en køber, som har erfaring med drift af restaurant og campingpladser. Man er også åbne over for købere syd for grænsen.

 

Relaterede artikler:

Store vækstplaner hos populær autocamperplads

Campingkæmpe får kritik for rengøring og faciliteter

Staten vil skille sig af med DCU-campingplads