Feriecentret HimmerLand donerer gammelt inventar til velgørende formål. Arkivfoto: VisitDenmark

Jysk-familiens resort hjælper lokalsamfundet

I forbindelse med en ombygning på HimmerLand, donerer spa- og golf-resortet gammelt inventar til flere lokale ildsjæle og institutioner.

Spa- og Golf-resortet HimmerLand i Farsø er i gang med at ombygge sine faciliteter med en ny sportsbar & bistro og en tilføjelse af nye bowlingbaner.

I den forbindelse står hotellet blandt andet med et legeland, caféstole og sofaer, som virksomheden ikke længere skal bruge til noget.

Derfor gik HimmerLands bæredygtighedskoordinator, Michelle Møller Jensen, på jagt efter nogen, der kan få glæde af det gamle inventar. Det oplyser HimmerLand i en pressemeddelelse.

”Det her med, at vi kunne bidrage med noget, var helt klart min personlige motivation. Vi havde nogle ressourcer, som vi kunne bidrage med til organisationer, og på den måde støtter vi lokalsamfundet ved at donere til nogle, som er trængte,” siger hun.

Doneret til trængende organisationer
Aftagere til det gamle inventar fandt Michelle Møller Jensen blandt lokale organisationer, som tog imod med kyshånd. Det drejer sig om organisationerne Danmission, Asylcenter Vesthimmerland, Mor Roligs Mad og Hjælpeteam samt Vuggestuen Påfuglen i Gedsted.

Anette Rolighed Nielsen driver Mor Roligs Mad og Hjælpeteam, som hjælper udsatte med tøj og indbo. Hun modtog blandt andet spisestole og caféborde fra HimmerLand. Hun fortæller, at donationen er en stor hjælp i hendes virke.

”Det jo et skulderklap af de store, at virksomhederne også kan se, det gavner at give ud. Når vi har muligheden for at få så meget hjælp gennem donationer fra virksomheder, så er vi også forpligtede til at gøre en indsats, så længe vi kan,” siger Anette Rolighed Nielsen.

Ejet af Jysk-familien
Feriecentret HimmerLand Golf & Spa Resort er ejet af Lars Larsen Group, som står bag eksportsuccesen Jysk.

Den aktuelle renovering af feriecentret er en del af en kapitalindsprøjtning på 400 millioner kroner, som HimmerLand fik i 2020. Midlerne blev afsat, efter at 2019/20-regnskabet gav et underskud på 90 millioner kroner.

Investeringerne bliver blandt andet brugt til en modernisering af resortets hotelværelser og byggeri af 29 nye hotelværelser. I 2021 oplyste resortet, at der blandt andet var visioner om aktiviteter som en multihal, der kan rumme koncerter, padelbaner, kunstgræsbaner til fodbold og vandaktiviteter i centrets sø.

 

Relaterede artikler:

Feriehusudlejer opruster ved vestkysten

Spil skal forklare prisændringer på dansk feriecenter

Stort feriecenter udvider badeland