Visualisering af Skallerup Seaside Resorts nye badeland. PR-foto.

Stort feriecenter udvider badeland

Forud for årets sæson udvider Skallerup Seaside Resort deres badeland. Feriecentret investerer også i opdatering af sommerhuse.

Når Skallerup Seaside Resort låser sommerhusdørene op til den nye sæson i juni, kan feriecentrets gæster se frem til et udvidet badeland. Det skriver Skallerup Seaside Resort i en pressemeddelelse.

”Vores hidtil største investering er det spritnye vandland og en opgradering af vores knap 1.400 kvadratmeter store spaafdeling. Tidsplanen holder, og vi har gjort store fremskridt med projektet allerede. For eksempel har vi netop støbt fundamentet til trappetårnet, der skal føre op til den nye, tresporede vandrutsjebane,” siger Jørgen Høll, direktør for Skallerup Seaside Resort.

Udvidelsen af vandlandet og wellnessområdet omfatter i alt 1.130 indvendige kvadratmeter og 300 udvendige kvadratmeter til opholdsområder, har feriecentret tidligere oplyst.

Opdaterer feriehuse
Ud over udvidelsen af badeland og wellnessområdet har Skallerup Seaside Resort også investeret i at opdatere interiøret i de 292 feriehuse, som feriecentret råder over.

”Det er en tidskrævende proces, men hvis alt går efter planen, er vi færdige med alle husene i 2024, og så går vi i gang med lejlighederne,” siger Jørgen Høll.

Investeringerne i det nye badeland og opdateringen af ferieboligerne kommer efter, at feriecentret sidste år udvidede kapaciteten med yderligere syv ferieboliger.

Kæmpesommerhuse efterspørges
Beslutningen om at udvide med flere sommerhuse bygger på øget efterspørgsel, hvor gæsterne gerne vil bo i såkaldte kæmpesommerhuse på mere end 150 kvadratmeter. Det skyldes, at familierne, der opholder sig på feriecentret, generelt er store.

”Vi kan mærke en stor efterspørgsel fra gæsterne, som er meget begejstrede for idéen om, at tre generationer kan holde ferie i samme hus. Som feriecenter er det selvfølgelig vigtigt for os at kunne tilbyde et produkt, som er attraktivt for gæsterne, og det er derfor, vi valgte at udvide kapaciteten,” fortæller Jørgen Høll.

Skallerup Seaside Resort ligger fem kilometer nord for Lønstrup og har eksisteret siden 1949. Feriecentret ejes af en fond og beskæftiger cirka 200 medarbejdere, og det råder over knap 2.000 sengepladser fordelt på 292 ferieboliger. Sidste år meddelte Skallerup Seaside Resort, at man på trods af corona havde præsteret et overskud på 13 millioner kroner i 2021. Det er det største overskud i centrets historie.

 

Relaterede artikler:

Turisterne booker færre danske sommerhuse

Kvotekonge vil opføre dansk feriecenter med hotel

Danmark mangler flere sommerhuse til udlejning