Kendt Kordt Röder. PR-foto.

Har fundet arvtager for ny destinationsdirektør

Snart stopper Destination Fyns erhvervsturismechef for i stedet at påtage sig rollen som direktør i Destination Sønderjylland. Nu er hendes arvtager på Fyn fundet, og han stod på toppen af destinationsselskabets ønskeliste.

Ved udgangen af måneden hedder Destination Fyns erhvervsturismechef ikke længere Kirsten Rudbeck. Hun skal fra 1. februar være ny direktør for Destination Sønderjylland, og det har sendt Destination Fyn ud i en kort og intensiv rekrutteringsproces for at finde Kirsten Rudbecks afløser.

Han er nu fundet i form af Kent Kordt Röder, som er hentet fra en tilsvarende stilling hos Destination Nord, hvor han har arbejdet siden april måned 2021. Det oplyser Destination Fyn i et opslag på LinkedIn.

Kent Kordt Röder er startet i sin nye stilling den 3. januar, og der er således et overlap mellem de to chefer, hvor Kirsten Rudbeck kan nå at sætte den nye erhvervsturismechef ordentligt ind i sagerne.

”Kent stod øverst på vores ønskeliste både i forhold til kompetencer og erfaring. Der er mange vigtige indsatser i gang på Fyn, hvor det er helt afgørende at holde momentum. Derfor er det ekstra dejligt, at vi har kunne få en aftale med Kent på plads så hurtigt,” skriver Destination Fyn om ansættelsen af den nye chef.

Er landet i destination med lignende forhold
Grunden til, at man hos Destination Fyn ser Kent Kordt Röder som det oplagte valg til at overtage posten fra Kirsten Rudbeck, er at han kommer fra et destinationsselskab, hvor forholdene på mange måder ligner dem, der hersker i Destination Fyn med storby, købstæder og kyst- og naturturisme.

Samtidig minder destinationsselskabernes strategier også om hinanden med blandt andet fokus på at tiltrække videnskongresser og at samarbejde med de vidensmiljøer, som gør destinationerne interessante for internationale aktører.

Netop her kommer Röder også med en styrke, da han blandt andet er certificeret gennem den internationalt anerkendte ordning CICS (Certified International Convention Specialist), som den internationale organisation for mødebranchen ICCA står bag.

”Jeg har med interesse fulgt den fynske erhvervsturismeudvikling fra sidelinjen i små tre år, og der er virkelig sket et kvantespring. Jeg glæder mig til at træde ind på holdet og bidrage til at folde de fynske styrker ud for verden og invitere verden til Fyn og Øerne,” siger Kent Kordt Röder om sin nye stilling.

 

Relaterede artikler: 

Destination henter direktør med erfaring fra erhvervsturismen

VisitDenmark udnævner to nye chefer

Markant profil skal være turismechef i DI