Morten Jensen, kendt i rejsebranchen fra sin tid som koncernmarketingsdirektør i Bella Center-gruppen, er fra 1. marts ny direktør for Destination Sjælland. PR-foto.

Destinationsselskab klar med ny direktør

Destination Sjællands skulle have ny direktør efter den hidtidige stoppede med årets udgang for at blive hoteldirektør. Den nye kender blandt andet rejsebranchen fra sin tid i Bella Center-gruppen.

Bestyrelsen for Destination Sjælland har netop ansat destinationsselskabets nye direktør, Morten Jensen, der tiltræder 1. marts. Destinationsselskabet dækker kommunerne Holbæk, Kalundborg, Slagelse og Sorø.

Det oplyser Connie Christensen, formand for Destination Sjællands bestyrelse, og grundlægger af Vilcon Hotel & Konferencegaard ved Slagelse, i en pressemeddelelse.

Morten Jensen kommer fra virksomheden Too Good To Go, en mobilapplikation, der forbinder kunder med restauranter og butikker, der har usolgt madoverskud. Hos madspildsfirmaet, hvor han kom til i marts 2020, er han ansvarlig for marketing- og kommunikation samt at udvikle og drive kommercielle partnerskaber.

Før det var han seks år i daværende BC (Bella Center) Hospitality Group, i dag Bellagroup, som koncernmarketingsdirektør, fremgår det af hans Linkedin-profil.

”Samlet kommer Morten med 25 års erfaring inden for turisme og oplevelsesøkonomi,” siger Connie Christensen og tilføjer: ”Morten begynder 1. marts, og direktion og bestyrelse ser frem til at fortsætte det gode arbejde, som den afgående direktør, Jens Müller, sammen med en dygtig stab og den tidligere bestyrelse har grundlagt de seneste fire år.”

Ville være direktør for Danhostel i Roskilde
Destination Sjælland, et af Danmarks 19 destinationsselskaber, skulle have ny direktør efter Jens Müller i oktober meddelte, at han stoppede efter fire år på posten.

I stedet ville Jens Müller fra årsskiftet overtage driften af Danhostel i Roskilde med 40 værelser. Jens Müller fik i 2019 tillidshvervet som formand for de 19 destinationsselskaber i Danske Destinationer. 89 af Danmarks 98 kommuner er i et af de 19 destinationsselskaber.

Som formand for Danske Destinationer blev Jens Müller afløst af Pernille Kofod Lydolph, der siden 2012 har været direktør for Destination Bornholm.

Ny bestyrelse på plads hos Destination Sjælland
Destination Sjælland skal ikke kun have ny direktør. Også i bestyrelsen har der været udskiftning omkring årsskiftet. I forbindelse med kommunalvalget i 2021 er der udpeget nye politiske repræsentanter for Destination Sjællands fire ejer-kommuner.

For Holbæk Kommune blev det Stampe Duus, for Kalundborg Kommune er det Hans Erik Munk, for Slagelse Kommune kom Troels Christensen i bestyrelsen og for Sorø Kommune blev det Lars Schmidt.

Repræsentanter for turismeerhvervet i de fire kommuner er Torben Berner, Vesterlyng Camping ved Kalundborg, Kasper Lomholdt fra Fonden Sidesporet i Holbæk, Lars Mortensen fra Støvlet Katrines Hus i Sorø og Connie Christensen fra Vilcon Konferencehoteller ved Slagelse. Hun er også formand for Destination Sjælland.

Relaterede artikler:

”Meget på spil efter turbulente år i turistmaskinen”

Ny destinationsformand: ”Jeg vil byde op til dans”

Næstformand blev formand for Danske Destinationer

”Skulle jeg forfølge min drøm, skulle det være nu”