Barack Obama. PR-foto.

Destinationsdirektør jubler over Obama-visit

Det er netop kommet frem, at den tidligere amerikanske præsident, Barack Obama, besøger Næstved til marts. “Det her besøg viser, at vi er kommet på toppen af A-listen som destination,” lyder det fra destinationsdirektør.

Fredag blev det offentliggjort, at Arena Næstved den 15. marts kommer til at danne rammerne om et besøg fra USA’s forhenværende præsident, Barack Obama.

Hos Destination Sydsjælland & Møn jubler man over nyheden. For det er en stor gevinst for destinationen, lyder det fra destinationsselskabets direktør, Martin HH Bender, som ikke lægger skjul på, at han både er glad og overrasket.

”Det er selvfølgelig en kæmpe gevinst for Arena Næstved, der bliver fremhævet som hele Sjællands Arena, for Næstved som kulturby og for den fortsatte vækst i hele Sjælland. Vi er utrolig glade, og vi vil naturligvis gøre vores for, at byen bliver verdensberømt i hele landet for den her begivenhed,” lyder det således fra Martin HH Bender i en pressemeddelelse.

Er kommet på A-listen
Næstved har før været vært for store arrangementer i Arena Næstved så som VM i kvindehåndbold 2015, Skills 2019 og Melodi Grand Prix 2023, men aldrig har et besøg som dette fundet sted, oplyser Destination Sydsjælland & Møn, der ønsker at bruge muligheden til at etablere Næstved som Sjællands kulturhovedstad.

”Det her besøg viser, at vi er kommet på toppen af A-listen som destination, og at vi kan konkurrere om de helt store internationale begivenheder, der er på markedet. At Arena Næstved kan præsentere en af vor tids mest berømte personligheder, er intet mindre end fremragende både for den lokale stolthed og for turismen i hele destinationen,” siger Martin HH Bender.

Også politisk er der stor glæde i det sydsjællandske. Næstveds borgmester og bestyrelsesformand i Visit Sydsjælland & Møn, Carsten Rasmussen (S), mener, at Obamas besøg kommer til at gavne hele området.

”Det er en magtdemonstration at kunne tiltrække et stort og verdenskendt ikon som Obama, og det er noget, som kommer til at give positiv opmærksomhed til Arena Næstved, til byen og gavne hele Sydsjælland,” lyder det fra Carsten Rasmussen.

Arena Næstved har i øvrigt oplyst i en pressemeddelelse, at billetsalget sættes i gang den 23. januar. Det er forventningen, at 3.500 gæster kommer til at overvære showet.

 

Relaterede artikler:

VisitAarhus gør status over et godt turismeår

Krav: Turistforening skal genopfinde sig selv

Dansk destination lander EU-millioner til nyt projekt