Danmarkshallen under Ferie for Alle 2024. PR-foto.

Danske aktører glæder sig over Ferie for Alle

Ferie for Alle fik besøg af 55.497 gæster i år. Danske turistaktører har generelt meget godt at sige om messen, hvor den sydfynske stand blandt andet måtte bestille ekstra markedsføringsmateriale for at følge med efterspørgslen.

Da Skandinaviens største rejsemesse, Ferie for Alle, sluttede den 25. februar, havde 55.497 ferieglade besøgende været på vandring gennem MCH’s mange haller. Det oplyser Ferie for Alle i en pressemeddelelse. Det var lidt færre besøgende end sidste år, hvor 56.197 gæster var på besøg.

Årets gæster kunne boltre sig blandt i alt 579 udstillere, mens 1.000 virksomheder og 3.000 ferieeksperter også var til stede.

Sidste år havde Ferie for Alle meldt ud, at man ville arbejde for at styrke tilstedeværelsen af dansk turisme blandt andet gennem et visuelt løft af Danmarkshallen og ved at arbejde for, at flere destinationsselskaber ville komme med på messen.

Fik overgået forventninger
Under årets messe var der et bredt udbud af udstillere fra den danske turistbranche, og ugen før messen fortalte teamleder hos Ferie for Alle, Johnny Tang Frandsen, at man overordnet set var tilfredse med årets Danmarkshal.

”Generelt er vi godt tilfredse med, hvor vi er landet i år. Vi har haft et mål om at præsentere en interessant og spændende Danmarkshal med et godt og varieret udbud, hvor man kan se en mærkbar forskel fra sidste år, og det synes jeg, at vi er kommet i mål med,” sagde han den 16. februar til Turisme24.dk.

Modsat er der også tilfredshed at spore hos danske aktører, der var med på messen, som løb af stablen fra 23.-25. februar. Det gælder blandt andet Carsten V. Nielsen, udviklingschef hos Danhostel Svendborg og koordinator for Geopark Det Sydfynske Øhavs samlede stand på Ferie for Alle, som repræsenterede flere fynske turismevirksomheder.

”Danmarkshallen har virkelig været godt besøgt, og der var rigtig godt gang i den allerede fredag, hvor vi hurtigt kunne konstatere, at vi måtte have fat i nogle ekstra brochurer – vores forventninger blev simpelthen overgået,” fortæller han.

Han fortæller, at de gæster, der har besøgt Geoparkens stand, generelt har været glade.

”Stemningen har været rigtig god og positiv, og de besøgende har udvist stor interesse for vores stand og det område, vi samlet repræsenterer. Vi er trætte nu, men også rigtig glade, og det er bestemt ambitionen at vende tilbage på næste års udgave af Ferie for Alle,” siger Carsten V. Nielsen.

Glæde hos skandinavisk campingkæmpe
I år spredte Ferie for Alles Campingunivers sig over ikke færre end otte haller. Blandt andet havde Skandinaviens største campingkæde, First Camp, en stand på messen, og her er der også god tilfredshed at spore.

”Fremmødet har været helt fantastisk, og der er en grund til, at alle mine kolleger og jeg er helt hæse – vi har snakket og snakket om ferier og oplevelser, og folk har været meget mindre tilbageholdende end sidste år. Humøret har været højt hele vejen rundt, og stemningen på Ferie for Alle finder man ganske enkelt ikke på andre messer – og af de Ferie for Alle-messer, vi har deltaget i, har dette års udgave været den bedste,” lyder det fra Rasmus S. Christoffersen, sælger hos First Camp.

 

Relaterede artikler:

Prisregn over campingbranchen til Ferie for Alle

Ringborge blev hyldet på årets Ferie for Alle

Overordnet tilfredshed med dansk repræsentation til Ferie for Alle