Tre nye kategorier ved Danish Travel Awards 2023

Analysevirksomheden Epinion har den 22. august afsluttet den analyse, der ligger til grund for kåringen af vinderne ved dette års Danish Travel Awards. Der er i år tre nye kategorier fra hotel- og oplevelsesindustrien.

Tilmeldingen er godt i gang til Danish Travel Awards 2023, der afholdes onsdag den 4. oktober i Cirkusbygningen i København.

Samtidig er kandidatlisterne også blevet offentliggjort, så det er muligt at se, hvilke af turisme- og oplevelsesindustriens aktører, at 3.000 medlemmer af analysevirksomheden Epinions panel, har vurderet i en analyse, der blev gennemført i perioden fra den 7. til den 22. august.

I forhold til tidligere år, hvor priskategorierne har været inddelt i to sektioner, vil dette års event opdeles i tre sektioner, henholdsvis luftfart og transport, hoteller og dansk turisme samt rejsebureauer og udlandsferie.

Tre nye kategorier 
I sektionen hoteller og dansk turisme er det genvalg til “Bedste destination”, som var med for første gang ved sidste års prisuddeling.

Ved dette års prisuddeling er der tre nye kategorier, henholdsvis “Bedste badehotel i Danmark”, “Bedste feriecenter i Danmark” samt “Bedste attraktion i Danmark”. Det betyder samtidig, at der tages afsked med kategorien “Bedste hotelkæde i Danmark”.

Bruttolisten er udarbejdet i samarbejde med Dansk Erhverv og HORESTA.

Prisuddeling og show
Der er allerede meget stor interesse for dette års Danish Travel Awards med omkring 300 tilmeldte på nuværende tidspunkt. De vil få mulighed for at fejre aftenens vindere samt se uddrag fra Wallmans nye CAKE-show.

Aftenens konferenciers er ligesom de foregående år Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, henholdsvis vært og korrespondent på TV 2.

Hovedsponsorerne ved dette års Danish Travel Awards 2023 er Explora Journeys, Israel Ministry of Tourism, Epinion og Cirkusbygningen. Herudover er Gouda, Dansk Erhverv, DI Transport/BDL, Københavns Lufthavn, Billund Lufthavn, Aalborg Lufthavn samt Aarhus Airport også blandt dette års sponsorer.

 

Relaterede artikler:

Tilmelding til Danish Travel Awards 2023 er åben

“Vores Danish Travel Award gav ekstra omsætning”

Velkommen til Danmarks nye turismemedie