Det kommende Rox Resort tager imod de første gæster i sommeren 2025. (PR-foto).

Kæde lover luksus på Marienlysts lillesøster

Svenske ESS Group, som driver det kendte Marienlyst Strandhotel, er på vej med sit andet danske hotel, og nu er man klar med et navn til hotellet. Danmark har vist sig at være et godt match for hotelgruppen.

Et Marienlyst version 2. Sådan betegnede administrerende direktør for Marienlyst Strandhotel Michael Lauritsen sidste år det hotel, som Nordarken, og den danske kapitalfond Artha lader opføre i Køge, og som svenske ESS Group kommer til at drive.

Nu er der sat navn på hotellet, som kommer til at hedde Rox Resort. Resorthotellet kommer til at tilbyde 158 dobbeltværelser og otte mødelokaler med plads til sammenlagt 400 personer, og det kommer til at åbne dørene for gæster for første gang i sommeren 2025.

Og det det nye hotel henter blandt andet inspiration fra det kendte Marienlyst Strandhotel i Helsingør, ligesom det også henter detaljer fra blandt andet Hong Kong og England og Sverige, fortæller ESS Groups administrerende direktør, Jonas Stenberg.

“Rox Resort bliver et strandresort af højeste internationale klasse. Vi har hentet inspiration fra Marienlyst, og fra det, som vi er lykkes med at skabe gennem årene i Sverige såsom Ystad Saltsjöbad, Hotel Pigalle i Göteborg og Ellery Beach House i Stockholm,” siger direktøren.

Han tilføjer, at Danmark har vist sig at være et attraktivt marked for koncernen.

”Vi har fra start følt os hjemme i Danmark. Vores koncept falder i danskernes smag, og derfor har det været naturligt for os at se på flere muligheder. Vi er derfor meget stolte af, at vi snart kan byde velkommen til vores 15. destination – denne gang i Køge.”

Får luksuriøse faciliteter
Rox Resort kommer til at byde gæsterne på en række luksuriøse faciliteter. Blandt andet kommer besøgende til at kunne nyde en tagterrasse med udendørspool med udsigt over naturskønne omgivelser.

Hotellet kommer også til at bryste sig af en pool club med to pools ud over poolen på tagterrassen, og gæsterne kommer til at kunne vælge mellem flere restauranter og barer, og vil man holde sig sund, kommer der også til at være padel- og fodboldbaner. Hotellets udendørsarealer tæller også flere terrasser og en gårdhave med mulighed for et spil petanque.

ESS Group lover samtidig, at Rox Resort kommer til at blive et af Danmarks mest energieffektive resorthoteller. Michael Lauritsen er ikke blot administrerende direktør for Marienlyst Strandhotel. Han er også Country Manager for ESS Group Danmark, og bliver dermed øverste ansvarlig for Rox Resort, mens det bliver Carl Hegestad, der i dag er hotelchef på Ystad Saltsjöbad, som sætter sig i stolen som administrerende direktør for hotellet.

 

Relaterede artikler:

”Hoteller som kun tilbyder overnatning får det svært”

Destinationsdirektør ser perspektiver i store hotelplaner

Ny strategi giver pote: Kurhotel vender mange års underskud