Kysthotellet. PR-foto.

Hotelkæde udvider endnu engang sit brand

En norsk hotelkæde får nu endnu engang et sit navn på et dansk hotel. Under corona gik kæden fra syv danske hoteller til et enkelt, men kæden har ambitioner og er nu oppe på 20 hoteller i Kongeriget Danmark.

Under corona skrumpede antallet at First-hoteller i Danmark fra syv til et enkelt. I juli 2020 måtte First Hotels-driftsselskabet Tribe Hotel Management Danmark A/S nemlig indgive konkursbegæring ved Sø- og Handelsretten i København.

First drev tre hoteller i København: Hotel Kong Frederik, Mayfair og Twentyseven samt Hotel Atlantic i Aarhus, Hotel Kolding, Slotshotellet i Aalborg og First Hotel Grand Odense. Efter konkursen var Hotel Grand Odense det sidste danske hotel i kæden.

Den norske hotelkæde har dog ekspanderet sit brand kraftigt det seneste år med partnerskaber gennem, hvad kæden kalder First Partner Collection, hvor hoteller bliver en del af kædens bookingplatform og loyalitetsprogram.

Nu kan First Hotels atter engang tilføje sit navn til et dansk hotel, og er dermed oppe på 20 hoteller inden for kongerigets grænser.

Det drejer sig om Kysthotellet ved Grenaa på Djursland, oplyser First Hotels i en pressemeddelelse.

Øger dækningsgraden
Kysthotellet har 160 værelser samt konferencefaciliteter, der kan rumme alt fra små møder til store konferencer, events og selskaber. Hotellet råder også over en restaurant, som serverer mad med fokus på lokale og økologiske råvarer.

First Hotels oplyser, at hotellet efter kædens opfattelse har en strategisk god placering 20 minutters kørsel fra Aarhus Lufthavn, hvilket også giver erhvervskunder mulighed for at rejse til hotellet via indenrigsruter fra København.

Derudover giver hotellets beliggenhed også mulighed for aktiviteter som vandring og cykelture langs kysten, vandsportsaktiviteter, golf, eller udflugter til nærliggende attraktioner som Djurs Sommerland, Randers Regnskov, Tivoli Friheden eller Skandinavisk Dyrepark.

”Vi er stolte af at byde Kysthotellet velkommen som nyt partnerhotel. Hermed får vi endnu en ny destination og øger vores dækningsgrad i Danmark yderligere,” siger Thomas Gillespie, administrerende direktør for First Hotels International.

Ekspansion i Danmark
Med det nye partnerskab med Kysthotellet er det anden gang på blot to uger, at First Hotels udvider sit brand i Danmark.

Hotelkæden har for 14 dage siden genetableret sit brand i København gennem et partnerskab med virksomheden Q Apartments, som tilbyder 380 hotellejligheder i hovedstaden.

Derudover har kæden partnerskab med seks hoteller i Nordjylland, et hotel i Odense, et hotel i Helsingør samt fire hoteller i Grønland foruden de syv lejlighedshoteller drevet af Q Apartments og hotellet på Djursland.

 

Relaterede artikler:

Hotelkæde vokser med tre hoteller i Skagen

Hotelkæde udvider med endnu et nordjysk hotel

Nordjyske hoteller bliver del af norsk hotelkæde