Hasse Bonde-Sterup er ny direktør for Haraldskær Sinatur Hotel & Konference. PR-foto.

Han skal lede historisk herregårdshotel

Han har været med til at drive hotellet i otte år. Nu sætter Hasse Bonde-Sterup sig i officielt i direktørstolen efter at have stået i spidsen for en ombygning til 30 millioner kroner.

Hasse Bonde-Sterup er ikke noget nyt ansigt på de historiske herregårdshotel Haraldskær Sinatur & Konference ved Vejle.

I 2015 blev han ansat som restaurantchef på hotellet, hvis hovedbygning er mere end 500 år gammel. I 2021 blev han forfremmet til hotelchef.

Efter otte år på hotellet sætter Hasse Bonde-Sterup sig nu for bordenden som direktør. Han overtager posten fra Christina Nielsen, som er direktør for Sixtus Sinatur Hotel & Konference. Det skriver Sinatur Hotel & Konference i en pressemeddelelse.

Stod i spidsen for stor ombygning
Som hotelchef har Hasse Bonde-Sterup i januar 2023 været med til at sætte punktum for en ombygning af hotellet til en pris på 30 millioner kroner.

Ombygningen har bestået af en udbygning af hotellets køkken samt ændringer af hotellets Engfløj med nye konferencefaciliteter. Med ombygningen har hotellet også fået et 75 kvadratmeter stort vinloft med mere end 300 forskellige vine.

“Jeg har jo været med til at bygge Haraldskær op, og det er stadig de samme værdier, som vi vil møde gæsterne med. Jeg er meget glad og stolt over at være en del af Sinatur. Vi har et fantastisk hold her på Haraldskær og nu har vi også rammerne til at højne kvaliteten endnu mere. Så vi kan se frem til et Haraldskær med pil op,” udtaler Hasse Bonde-Sterup.

Hasse Bonde-Sterup har været en del af hotelbranchen siden 1994. Han startede sin karriere som tjener på Hotel Koldingfjord og blev i 2004 restaurantchef på hotellet.

Privat er Hasse Bonde-Sterup bosat i Kolding, gift med Mai-Britt Kruse Bonde-Sterup, og sammen har de datteren Alea på 11 år.

Ejet af fagforening
Sinatur Hotel & Konference, som Haraldskær er en del af, er ejet af Danmarks Lærerforening. Kæden består af seks hoteller.

Ud over Haraldskær består kæden også af hotellerne Skarrildhus, Sixtus, Gammel Avernæs, Storebælt Sinatur Hotel & Konference og Frederiksdal.

Fagforeningens ejerskab betyder, at Danmarks Lærerforening kan lægge beslag på op til 10 procent af kædens værelseskapacitet til arrangementer.

 

Relaterede artikler:

60 år med Birthe Becker

Han skal drive Destination Fyn

Dansk hotelkæde henter ny direktør hos konkurrent