Illustration af den kommende tagterrasse. (Grafik: Arkitema | NH Collection Copenhagen | Minor Hotels | PR)

Atter et hovedstadshotel får tagterrasse

Til august vil NH Collection Copenhagen tage en nyetableret tagterrasse på 600 kvadratmeter i brug, hvor det er ambitionen at gæsterne kan få lidt til at spise og drikke, mens de nyder udsigten.

Både i Danmark og udlandet er en rooftop-terrasse et populært produkt blandt eksempelvis hoteller og stormagasiner, da det giver mulighed for at de besøgende kan købe en bid brød eller få lidt at drikke, mens de sidder og nyder udsigten.

Nu fortæller ATP Ejendomme og Minor Hotels, der driver flere end 530 hoteller, at de to virksomheder vil etablere en tagterrasse på toppen af hotellet NH Collection Copenhagen ligesom blandt andet også Manon Les Suites, Villa Copenhagen, Nimb og Scandic Spectrum har.

NH Collection Copenhagens kommende tagterrasse skal bygges via et samarbejde mellem ATP Ejendomme og Arkitema. Ifølge parterne vil den efter planen være klar til at kunne blive taget i brug i løbet af august i år.

Symboliserer tro på dansk marked
Det oplyses, at Minor Hotels ser rooftop-terrassen som et skridt i virksomhedens ambitioner om at udvide yderligere i såvel den danske hovedstad som resten af Norden. Koncernen mener, der er et stort potentiale i Københavns “fremadstormende hotelmarked”.

“Vi ser positivt på fremtiden for NH Collection Copenhagen og generelt på det danske hotelmarked. Vi har oplevet stor interesse siden åbningen, og den nye tagterrasse er endnu et bevis på vores mission om at tilbyde de bedste hotelfaciliteter i København,” fortæller Anders Duelund, der er daglig leder for NH Collection Copenhagen.

”Dette symbol på toppen af byen er samtidig også et signal fra Minor Hotels om, at de tror på det danske marked samt ønsker at ekspandere.”

Drømmer om at skabe en oase
Fra tagterrassen vil der være udsigt over vandet og Indre By, mens solnedgangen ligeledes vil kunne ses herfra. Den vil brede sig over 600 kvadratmeter og skal indrettes med en overdækket bar samt have et område med loungemøbler, blomster og planter.

Her er det meningen, at de besøgende kan få sig et glas vin, en cocktail eller en af de lette anretninger, der vil blive serveret. Resten af tagarealet vil blive indrettet med planter, der i et vist omfang skal være til gavn for biodiversiteten, forklarer hotellet.

”Det har længe været en drøm at kunne udnytte arealet på toppen af hotellet og skabe en oase midt i byen. Et sted, hvor både udsigten og cocktails kan måle sig med de største og bedste rooftops i verden,” slår Anders Duelund fast.


Relaterede artikler:

Lokale har idé til rooftop i Ringkøbing

Rooftopbar i Aarhus kåret til Europas bedste

I dag får Danmark det største Scandic-hotel