Zleeps nye hotel i Hillerød. Illustration: Zleep Hotels.

Zleep slår dørene op for nyt hotel nær attraktion

Det er blot en måned siden, at Zleep sidst slog dørene op for et nyt hotel i Danmark. Nu åbner Zleep endnu et nyt hotel nær en kendt turistattraktion på Sjælland, og man håber på at tiltrække flere målgrupper.

Det er ikke mere end en måned siden, at Zleep Hotels sidst slog dørene op for et nyt, dansk hotel. Det var i Horsens, hvor hotellet er en del af Recharge City, et spritnyt parkerings- og opladningscenter, som henvender sig til lastbilchauffører, turister og andre.

Nu står Zleep endnu engang bag åbningen af et nyt hotel. Denne gang drejer det sig om et 95 værelser stort hotel i Hillerød, som ifølge kæden selv er placeret strategisk i byens gågade, så gæster nemt kan komme til Frederiksborg Slot og en række andre turistattraktioner.

I spidsen for det nye hotel står hotelchef Mattias Karlsson, som kommer fra en lignende stilling på det nu lukkede Zleep Hotel i Upplands Väsby i Sverige.

”Jeg glæder mig meget til at lære Hillerød bedre at kende og til at skabe gode relationer til nærområdet. Vi har allerede lavet en del aftaler med lokale virksomheder, såsom Royal Stage, som jeg er sikker på, bliver en succes,” udtaler hotelchefen i en pressemeddelelse.

Håber på populære fællesarealer
Det nye hotel i Hillerød er Zleeps første i Nordsjælland, og hotellets indretning er designet til at imødekomme behovene for både forretningsrejsende og feriegæster.

Hotellets reception er multifunktionel med loungearealer, og hotellet byder også gæster på en morgenmadsbuffet, der hovedsaligt består af økologiske råvare.

Ifølge Zleeps administrerende direktør og grundlægger, Peter Haaber, skal hotellets indretning invitere til, at hotellets gæster benytter sig af fællesarealerne.

”Vi elsker at se vores gæster slå sig ned i vores fællesarealer for at arbejde, eller spille kort inden man går op på sit værelse. Derudover inviterer vores koncept også til, at man som gæst skal have mulighed for nemt at kunne opleve byen og byens tilbud – og det mener jeg bestemt at placeringen i Hillerød vil give gæsterne,” fortæller han.

Med åbningen af hotellet i Hillerød er der nu 15 Zleep-hoteller i Europa, hvoraf de fleste er placeret i Danmark. Peter Haaber solgte i starten af 2019 51 procent af virksomheden til Deutsche Hospitality, der samme år blev overtaget af kinesiske Huazhu Group.

Derudover ejer Peter Haaber og hans familie i øvrigt også den danske hoteloperatør Core Hospitality, som fra den 11. marts i år blandt andet har stået for driften af de to nye Marriott-hoteller i Københavns Nordhavn.

 

Relaterede artikler:

“Vi har en tro på, at vi kan nå det her marked”

Hotelchef til nyt hotel hentet i egne rækker

Erfaren brancheprofil skifter verdenshavene ud med stor hotelkoncern